torstai 28. helmikuuta 2013

The seinä

  Vanhassa kodissa meillä oli rohkeasti musta tapetti olohuoneeseen näkyvän ruokatilan seinässä ja se oli ihana!
 Tämä olohuone on vaan paljon pienempi ja vieressä oleva keittiökin minikokoa, että musta ja toisaalta jo käytetty idea ei uuden kodin seinään tuntunut hyvälle.
  Luulin keksineeni sen the jutun seinälle, kun tilasin jenkeistä puunrunkoja seinälle mustina, mutta sainkin ne suklaan ruskeina, joten se idea meni sitten siinä. 
  Seinä valkoisenaan näytti jopa minun makuuni liian neitseelliseltä ja oikeastaan tosi persoonattomalta IKean kalusteiden taustalla.. Halusin jotain muuta kun olohuoneen Ikean kuvastosta, vaikka Ikeasta ja huonekaluistani kovasti paljon tykkäänkin!
  Kirppareilta olen etsinyt jotain kivaa ja erilaista ja kun sellaista ei ole vielä löytynyt päädyin tauluhyllyyn toistaiseksi. Reikiä porattiin ja eihän siitä heti hyvä tullut, mutta onneksi vuosikorjausten aikaan koko seinän maalaus menee uusiksi, joten ei mitään peruuttamatonta tapahtunut : )


Seinähylly, taulu ja härpäkettä, siinä se!

Mukavaa loppuviikkoa, iloa ja valoa!

9 kommenttia:

 1. Onpas kivan näköistä :)
  Mistä mahtaa tuo "Happiness is not.." -taulu/juliste olla peräisin? Tuollaista kaipaisin itsellenikin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Teksti on pahville liimattu Bloomingvillen kevät 2013 mallistosta

   Poista
 2. todella kaunista <3 ja minä kysyisin perhosjulisteen/taulun perään. Mistä löytäisin samanlaisen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Tilasin saksalaisen blogin innoittamana julisteen täältä: http://www.hagedornhagen.com

   Poista
  2. Ja olen aikeissa tilata vielä toisenkin julisteen :-)

   Poista
 3. Kivalta näyttää, tosi viihtyisältä!

  Onko nuo Arild-sohvat? Oletteko olleet tyytyväisiä? Ne on meillä nyt selvinneet todennäköisiksi voittajiksi sohvavalinnassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arildit ovat ja ollaan kyllä oltu super-tyytyväisiä!
   Kivikin kangastuolit ja sohva oli ennen ja ne oli kyllä istuin/löhöämisominaisuuksiltaan paljon paremmat, mutta päällisen jatkuva peseminen oli pitkä miinus. Arildien istuinmukavuus on sellasta suoraselkäistä seurustelumallia, mutta kauniit ja tyylikkäät silmälle :-) Puhdistimme nämä juuri Ikean puhdistusaineilla ja suojausaineella ja nyt ne on taas niin valkoiset.

   Poista
  2. No kiva kuulla! :) Noi meille tulee, rahi onkin jo tilattu - sohva pitäisi ehkä löytyä varastosta muuton tienoilla... Toivotaan niin! Teillä onkin näköjään ruokailutilassa se matto mitä meille haikailen. Hyvä maku sulla ;)

   Poista
  3. Meille tuli kanssa ensin rahi, mutta palautin sen, kun meidän pienestä olohuoneesta vei valtavan tilan :-( No sulla sitten kanssahyvä maku ;-)

   Poista