sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Kissanpäiviä ja sisustamista

Niin viikko taas hurahti uskomattomalla vauhdilla, alkuviikon tyttö kipeänä ja loppuviikko sovitulla vapaalla. Sinne meni vapaat ja seuraavaan lomaan on aikaa. Onneksi on luvattu lämpenevää ilmaa ja päivä on pidentynyt hurjasti, viideltäkin on vielä valoisaa!

Kissoilta olisi kyllä paljon opittavaa..

Ne nauttivat elämästä turhia hötkyilemättäOttavat lungisti, nauttivat hetkestä..Auringon paistaessa kuumasti olohuoneen ikkunoista sisälle, ottavat parhaimmat paikat ja nauttivat lämmöstä


Kaverin kanssa, ei liian iholla mutta niin että tietää toisen olevan olemassa


Joskus tulee erimielisyyksiä, mutta pian ne selvitetään, eivät kanna kaunaa eivätkä muistele menneitä


Jokainen päivä on ja ihmeellinen, mahdollisuuksia täynnä


Yhdessä on hyvä olla.Olohuoneen seinästä näkyy kevään meille mukanaan tuomat uudet tuulet. Ameriikan ideat vaihtuivat monien minusta riippumattomien seikkojen takia. Vajaa vuosi oli asuttu ja seinä kirkui suunnitelmaa, jota en vaan meinannut osata päättää. 
Ensimmäisen reiän poraaminen on kamalaa! Ja niinhän siinä kävi, että idea jalostuikin reikien poraamisen jälkeen.. MUTTA onneksi koko seinä tullaan maalaamaan uusiksi vuosikorjausten yhteydessä, huh!!!

 Kuulostelin ja mietiskelin. Tanskalainen sisustaminen on lähellä sydäntä, kimallus ja blingelit alkaa olla  meillä nähty. Eriparit ja epäsymmetria on nyt se juttu mun päässä : ) Kirppareilta olisi kiva tehdä uskomattomia löytöjä, mutta harvoin niitä minun eteen on tupsahtanut, jatkan siis etsimistä.
  Ensi viikolla esittelyssä, koko seinä ja keittiön uudet tuolit.

Pysyhän siis kuulolla!

5 kommenttia:

 1. Ihana postaus, kissat osaavat kyllä nauttia elämästä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaavat kyllä ja kun koko päivä on lepäilty, niin illasta on hyvä juoksennella vaikkapa olohuoneen pöytää ympäri :-)

   Poista
 2. Ihastelin kaunista, avaraa, siistiä ja valoisaa kotiasi ja näitä ihania kisujasi, jotka nauttivat lämmöstä ja toistensa läheisyydestä, meillä on tosiaankin paljon opittavaa lemmikeiltämme...
  Oletko tutustunut Huutonetin ja Tori.fi:n tarjontaan, olen tehnyt joskus kivoja löytöjä nettikirppareilta. Ihanaa kevään odotusta sinulle!

  VastaaPoista
 3. Suloiset kisut! Kyllä meidänkin kissaherra niin nauttii auringonpaisteesta, ja toki mieluiten pehmeällä sohvalla. :D
  Eriparinen ja epäsymmetrinen sisustus kunniaan!!! ;)

  VastaaPoista