perjantai 30. maaliskuuta 2012

Viikot vähenee

Talolla tulee käytyä fiilistelemässä joka päivä ja nyt tuntuu niin hyvälle, tänäänkin ;)


 Rakennuttaminen alkaa lähestyä kalkkiviivaa.. Tosin paljon on vielä tehtävääkin, sisäosa valmistunee aikataulussa, mutta ulkopuolen kilometrin pituisessa reklamaatiolistassa on vielä tehtävää.. Ulkolaudoitusta uusitaan paljon, venäläisten ns. raksatelineiden reikien takia (tulisikohan kelleen muulle mieleen kiinnittää ulkolaudoitukseen isoilla ruuveilla mitään?)ja yllättävän moni lautakin on haljennut. 
  Ulko-ovet meni naarmujen takia uusiksi.
 Katosta oli myös sanottavaa, meidän uusi erittäin hyvä työpäälikkö oli ilmoittanut kattofirmalle, ettei katto kaikilta osin mene läpi edes Dt:lle, saati sitten tilaajalle, eli meille. Ja siinä työpäälikkö on niin oikeassa, me olemme maksaneet priimasta ja sitä ainoastaan vastaanotamme. Tämän on tainnut lopulta Designtalokin ymmärtää ja hyvä niin. 


Eilen raksamiesten oli tarkoitus saada parketti valmiiksi, mutta harmittavasti matsku loppui kesken ja vaatehuoneen lattian tulevat huomenna tekemään. Maanantaina tehdään portaat, sitten jatkuu listoituksella, lauteilla.. Heeeeei ja pian on huhtikuu, jos ei ihan muuttokuu niin hyvin lähellä sitä!


Edellisen postauksen kuvista puuttui terävyys, tässä vähän parempaa  Ja sitten sitä parkettilattiaa ja pieni maistiainen:


Ihanaa viikonloppua, iloa ja valoa!8 kommenttia:

 1. wau, näyttää tosi upealta!!
  muistan tuon fiiliksen :))

  VastaaPoista
 2. mahtavaa mahtavaa!!! Hienolta näyttää ja kuulostaa! Meillä tänään raksasiivouspäivä ja huomenna taloesittely. Niiiin hieno ja ja hieman epätodellinen olo... Onko tää nyt varmasti totta, että kohta me asutaan siinä ihan oikeasti!

  Jaana
  Hailuoto 153

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä se vasta mahtavaa onkin!!!!Ihanaa ja onnea uuteen kotiin <3<3<3

   Poista
  2. Kiitos paljon!!! Siellä se talo nököttää valmiina odottamassa muuttotarkastusta. Luovutustarkastus on tehty, pieniä korjailuja tullaan tekemään, joitakin listoja vaihdetaan jne. Pääsiäisen jälkeen pääsemme muuttamaan. Korjaukset lupasivat tehdä siihen mennessä. Voisin laittaa sulle Sabuska kuvia valmiista talostamme, onhan tätä rakentamisen matkaa tehty niin samaa matkaa. Minä vain olen nähnyt kuvia teidän kodista, niin voisin laittaa vastalahjaksi makupaloja meidän Designtalosta. Jos kiinnostaa :)

   Jaana
   Hailuoto 153

   Poista
  3. Totta kai kuvat kiinnostaa!!!
   Onha nää talot vähän niinku meidän lapsia, toiveesta synnytettyjä:-) meillä odotellaan myös viranomais tarkastuksia pääsiäisen jälkeen :-)

   Poista
 3. Mulla on niin talokuume! Eikä yhtään helpota lukea näitä sun juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpsistä jos yhtään olet lukenut meidän matkaa rakennuttajina pitäisi sun kuumeet olla tiessään :-D
   Rakennuttaminen on kaikkea muuta kun helppoa ja mukavaa, mutta melkein kahteen kertaan rakennettu talo loppusuoralla pistää jo hymyilyttämään.. Ei auta minkään :-)Ja hyvä tietysti niin!

   Poista