sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Ei menny niinku strömsössä

Meinaan se märkätiloihin vesieristys..
Viime viikolla aloitettu vesieristysten teko, Dt:n puolelta huomattiin kaatojen olevan puuttelliset, raksalla oli sitten tehty työ uusiksi. Meidän vastaava mestarimme kävi lattian tarkastamassa mittareineen ja mittoineen lauantaina ja kaadot oli edelleenkin puuttelliset, että sellanen tapaus vaihteeksi.


 Mainittavaa on myös, että Dt:ltä tämä toinen vesieristys oli ilmeisesti hyväksytty, hyväksyjänä ei ollut tämä meidän uusi vaihdettu työpäälikkö vaan joku toinen nimi ja nyt on epäselvää onko hyväksyjä Dt:n listoilla vaan aliurakoitsijan leivissä. Hyväksyjä pitää olla Dt:ltä.

 Jos nyt pikkuhiljaa saisivat sen vesieristyksen kuntoon, niin laatoituksen pitäisi mennä kerrasta sitten läpi, koska jos laattoja joudutaan purkamaan, menee vesieristykset jälleen uusiksi..


Huoh, meidän talossa on melkein kaikki vaiheet tehty useampaan kertaan. Onneksi meidän vastaava on alansa huippu ja hänen ammattitaitonsa ja kontaktiensa turvin saadaan talosta kuitenkin sellainen kun pitääkin!
Ehkä joku uusi rakennuttaja seuraavista kasattavista kohteistakin hyötyy, onhan noiden työmiesten ollut tässä meidän kohteessa pakko jo jotain oppia :)
  Muutto-intokin on nyt vähän laantunut, kun hommat ei talolla yksinkertaisesti etene. Kahdeksan viikkoa muuttoon.. Se ei ole paljon se.Kissat osaa ainakin nauttia auringosta.
Ihanaa aurinkoista sunnuntaita!

8 kommenttia:

 1. Voin lohduttaa että meillä laatoitukset oli valmiit kuukausi ennen sisäänmuuttoa. Niiden tekoon meni muistaakseni 2 päivää ja jälki on ollut erinomaista :) Elä vielä murehdi, 8viikkoa paljon enemmän :) Nyt vaan toivotaan että sitten kaikki menee putkeen ja jälki on hienoa. Voi kun teille tulis samat jotka oli meillä :)

  Ihanat kisut! :) Rento meininki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei ei siis panikoida :-)
   Tuntuu tosi pitkältä aika, kun mitään ei tapahdu..
   Aika sentään menee tosi nopeasti, ihan kohta me jo asutaan uudessa kodissa :-)

   Poista
 2. Hei!

  8 viikkossa saadaan varmasti paljon aikaan, jos niin halutaan. Meillä talon pitäisi olla valmis tällä viikolla, epäilen sen olevan. Kun aikataulusta on kyselty, työnjohtaja on aina vaan lohdutellut että, kun talolla alkaa tapahtutua, siellä tulee valmista ja nopeasti... (Niin, ja aina jotain uutta korjattavaa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän se meilläkin on ollut kaikki tehdään ja korjataan nii aikaa kuluu ja sitten vielä työmaa seissyt monta viikkoa.. Ja me maksetaan vuokria :-/

   Poista
  2. Juuri näin :/
   Meitä ei paljon DT:n (onnettoman pieni) korvaus myöhästymispäivistä lohduta, kun nykyinen asunto joudutaan luovuttamaan pois jo ensiviikolla :( Monesti vielä olemme erikseen kysyneeet vaikuttaako erinäiset korjauksét ja muut aikataulun venymiset muuttoon... nyt sitten samalla viikolla kun talon pitäisi olla valmis vihdoin myönnetään DT:n puolelta ettei valmistumisaikataulu todellakaan pidä!

   Poista
  3. Mua kanssa hirvittää toi aikataulu, kun Dt:n puolella ei tunnu olevan mitään kiirettä ja niin mainostetaan että sovittu muuttopäivä pitää!
   Se hyvitys on todella häviävän pieni, jotenkin tuntuis että suurella mainostettu lupaus olisi niille sitten kunniakysymys...
   Mutta kuten me on tässä huomattu, niin rakentaakin voi ihan miten vaan väliä lopputuloksesta kunhan asiakas ei vaan huomaa virheitä :-(
   Vesieristysmies oli soittanut vastaavalle miksei eristys kelpaa... Siisi työn tekijä ei edes tiedä millasia kaatoja laki vaatii??? Haloo???
   Uskomatonta touhua, harmittaa vietävästi jos ei useiden viikkojen raksan seisomisenkin takia saada taloa valmiiksi ja muuttolupaa luvattuun mennessä. Minne me sitten muutetaan tän sakin kanssa ja mikä hömma!

   Poista
 3. Meillä meni laatoituksiin melkein kolme viikkoa... melko hidasta, mutta jälki onkin sitten ihan huippua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä voivat kanssa mun puolesta laatottaa vaikka neljä viikkoa kunhan tulis edes tämä asia tehtyä kerralla kunnolla! Sillä ensimmäisellä kerralla.

   Poista