perjantai 26. syyskuuta 2008

Perjantain pölinöitä

Ihanat ilmat ovat meitä hellineet, olemme viihtyneetkin paljon ulkosalla.. Sisällä maalasimme lastenhuoneen katon toiseen kertaan ja lattia on aloitettu, jee!!!! Eli kuviakin luvassa lähiaikoina.
Olen ostanut itselleni kalenterin, luulenko itseäni nuoremmaksi kuin olen, vai missä vika, mutta harkitsen vielä kalenterin vaihtoa oikeaan timex ajankäyttöjärjestelmään, joka olisi mieheni mielestä huomattavasti tyylikkäämpi, kun valitsemani nuorisokalenteri. En voinut sille mitään, että kaupassa oli vain opiskelijoiden kalentereita, ei kai kukaan tervejärkinen muuten osta muunlaista kalenteria vasta syyskuussa... No tervettä järkeä tai ei, mutta kalenteria tarvitsen monen vuoden tauon jälkeen vasta nyt, minulla on muutama "tärkeä" kokouskin ylös kirjoitettavana liittyen harrastukseeni, tästä se alkaa ja olen tosi innoissani, minullakin on nyt tärkeitä menoja ;-D

Ihanainen kirsikkapuumme on niin kaunis, keväällä innostuu kukkimaan hennossa vaaleanpunaisessaan ja nyt syksyllä pukeutuu punaisen eri sävyihin, ihana!

3 kommenttia:

 1. Hei,

  kiva blogi, sulla on todella SISUSTAJAN silmää! Kaunis koti!

  Aurinkoista viikonloppua! Ja tervetuloa vierailulle blogiini (en ole varma, onnistuuko osoitteen linkittäminen tuonne alemmas....noviisi olen!):
  www.eikku-67.vuodatus.net

  VastaaPoista
 2. Hei . Vierailin kauniissa kodissasi . Teillä hulinaa riittää kotona muutoinkin ja ehdit vielä sisustamaan -hienoa. Saaristolais tunnelmallisia koteja on mukava ihastella.

  VastaaPoista
 3. Tervehdys,

  Ihana koti sinulla, ilo katsella. Ja kiitos vinkistä, tuo imuroiva höyrypesuri (vai mikä se oli) kuulostaa melkeinpä liian hyvälle. Täytyy tutustua paremmin siihen.

  VastaaPoista