tiistai 16. syyskuuta 2008

Uusi harrastus

Kiitokset taasen kommenteistanne, niistä tulee hyvälle mielelle!
Olen saanut tunnustuksenkin kiitos Hanneloore, olen niin iloinen jokaisesta tunnustuksesta, niiden jakaminen eteenpäin vain aina meinaa jäädä...

Mummista vielä sen verran, että olen häneltä jotain perinytkin.. Mummini meinaan työskenteli vuosikymmeniä tupakkafirman konsulttina, eikä ole koskaan tupakkaa edes maistanut.. Itse toimin Tupperware jälleenmyyjänä vuosia ollessani lasten kanssa kotona. Tupperit on menneen talven lumia ollut jo vuosia. Mutta mihinkäs esittelijä tavoistaan pääsisi. Kerran esittelijä aina esittelijä ;-)
Nyt kaipaan taas jotain omaa juttua, kotona tehdyn työn vastapainoksi. Työkaverini ovat 9kk, 1v2kk, 2,5v ja 3,5 vuotta, joten lienee selvää, että kaipaan hiukan aikuismaisempaa seuraa toisinaan.. Puistotäditkään eivät vain riitä. Haluan pukeutua ja laittautua ja mennä "oikeisiin" töihin, joka kuitenkin tuntuu harrastukselta ;-D
>

3 kommenttia:

 1. Eksyin blogiasi lukemaan...
  Siulla on kyllä ainutlaatuisen hyvä maku sisustaa!

  VastaaPoista
 2. Oi kuinka hyvin ymmärränkään sinua. Niin ihania kun lapset ovatkin, välillä sitä vaan kaipaa jotain ihan omaa. Aikaa aikuisten kanssa, kokonaan pois lasten maailmasta. Silloin sitä jaksaa taas olla parempi äitikin.

  Onnea uusiin haasteisiin :)

  VastaaPoista
 3. Oho, satuinpa kurkkaamaan sivullesi ja samat ovat olleet tekemiset tuon PartyLiten suhteen. Ihania tuoksuja ja värejä!Onpa sama kuvakin eksynyt omaan blogiini..
  Tunnelmallista loppuviikkoa.

  VastaaPoista