keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Voihan kurjuus!

Olen tehnyt syntiä iime viikolla :( Ja sillä hetkellä vielä oikein iloisena ja nauttien, kun olin niin innoissani. Tänään sitten vasta selvisi, että eilen tekemäni virallinen sopimus koskien uutta harrastustani, edellyttää mm. etten mainitse tuotesarjan nimeä netissä mainostarkoituksessa tai tarkoituksessa, jossa sellaiseksi voitaisiin olettaa. Harmittaa etten tiennyt. Koska olin tainnut mainita asiasta tässä blogissakin.. Mutta että ei saisi omassa nettipäiväkirjassaan jakaa elämässäni tärkeitä asioita, tai siis en saisi mainita tätä uusinta innoittajaani, sitä en meinaa oikein ymmärtää.
Onneksi kolmas tuotantokausi Pako nimisestä sarjasta on nyt kahlattu, pakkohan se oli heti katsoa, jospa siitä jäi jotain vinkkiä mieleen, jos tässä vankilaan joutuu vielä rikkeeni takia ;-)
No ei voi minkään, onneksi päivämäärät on ylhäällä ja niistä näkyy etten ollut ollut vielä virallisesti mukana ja näinollen en voinut tätä sääntöä tietää. Toivotaan että tämä lieventää hiukan tuomiota.

Muuten elo soljuu vauhdilla, perässä ei meinaa pysyä. Nyt on mentävä nukkumaan.Hyv yötä!

4 kommenttia:

 1. Ei ressiä! Vahinkoja sattuu, ja tuskin pitkä tuomio tulisikaan ensikertalaiselle ;0) =0D

  Tuulta purjeisiin vaan ja mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!!!

  VastaaPoista
 2. Tahattomia virheitä tekee jokainen, tuskinpa niitä niin dramaattisesti synneiksi voi edes tituleerata.
  Älä siis huoli.

  Jatka ilahtumista uudessa tehtävässäsi ja ota siitä kaikki irti.

  Sinulla on todella kaunis ja tyylillä sisustettu koti sekä kivat sivut. Piipahtelen täällä aina silloin tällöin.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin!

  Löysin jostain mutkien kautta tieni tänne kauniiseen blogiisi. Lisäsin sinut listalleni, jotta löydän toistenkin ihastelemaan, paremmalla ajalla. Tulethan kertomaan, jos sinulla on jotain sitä vastaan :)

  VastaaPoista
 4. Älä huoli, et kait pitkää tuomiota tule saamaan ottaen huomioon kaikki lieventävät seikat;-) Tekevälle sattuu ja innostuessani minäkin hölöttelen onnessani kaikenlaista vaikkei ehkä aina pitäisikään.

  VastaaPoista