sunnuntai 20. heinäkuuta 2008

Uusi seinä

Kiitokset taas kommenteista niitä on eri kiva saada!
Olen varsin innoissani tällä hetkellä.
Meillä on meinaan olkkarissa aivan uusi seinä. Juuri sellainen, josta olen haaveillut jo pidemmän aikaa, tarkalleen ottaen puoli vuotta, kuusi päivää, viisi tuntia jne. Miehelle, kun aikoinaan esitin idean seinästä, niin innostus ei ollut molemminpuolinen heti. Okei, myönnän minulta ideoita tulee ja menee sellaista vauhtia, ettei mies aina perässä meinaa pysyä (voiko mies ylipäätään pysyä naisen perässä ;-) Aina välillä mietitään ja fiilistellään uusia remppaidiksiä (vaikka turkanen sentään, jo aloitetuissakin olisi tekemistä!!) ja kuinka ollakkaan, aika oli nyt kypsä ja mies ehdotti kyseistä seinää ja pienesti minusta tuntui, että ihan omana ideanaan, ihan sama, mutta tässä se nyt seisoo lopullista aavistuksen kuultavaa maalia ja listaa vailla, joista mallineet sohvan reunalla ;-)
Kerkeehän tuon terassin ristikot maalaamaan myöhemminkin, vai mitä. Fiiliksellä mennään ja tehdään mitä milloinkin huvittaa!
Nojatuoli ja tarjotin pöydällä tämän päivän löytöjä.5 kommenttia:

 1. Jestas ku teillä on ihanan näköistä! Päivittäin käyn täällä huokailemassa.

  Minulla on käynnissä miehen mielipiteiden lempeä latistaminen... Meillä vasta rakennetaan, joten yritän päästä kerralla (itselleni) mieluisiin ratkaisuihin :).

  VastaaPoista
 2. Kaunista, kaunista!! Olen samaa mieltä kanssasi, sitä tehdään mitä juuri sillä hetkellä huvittaa vaikka joku asia sitten jäisikin odottamaan =)

  VastaaPoista
 3. Ihana!! Siis aivan ihana!!

  Mistä olet muuten ostanut tuon rottinkituolin??? Minä olen saalistanut sopivaa tuolia kauan. Nyt olen yhden tilannut nettikaupasta, kun en muualta mieleistä löytänyt ja usko tai älä, sieltä tuli ilmoitus, että toimitus on 5-6 viikon päästä!! Siis miten joku voi kuvitella, että jatkuvaa sisustamista harrastava voi odotella tuolia kuusi viikkoa??! =D

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköistä !
  Olen vasta hiljattain löytänyt blogisi ja olen täysin myyty - kotinne on hurmaava ;) Ihailtavaa myös, että olette noin toimeliaita ! Wau.
  Kiitos että jaat ajatuksesi ja ideasi meidän lukijoiden kanssa, päiväni alkavat nykyisin hyväntuulisesti kun on lukuisia ihania blogeja, joita täytyy päästä lukemaan ja ihastelemaan...

  VastaaPoista
 5. kaunis , niin upea seinä...
  onhan tuo oikeaa paneelia?
  rakastan sellaista ja sinullekin se upeasti sopii.
  muutenkin pidän hurmaavasta tyylistäsi!
  mistä olet tuon
  takan reunuksella olevan kauniin kellon hankkinut?

  mukavaa alkuviikkoa sinulle.
  ystävällisin terkuin päivi

  ps. saanko linkittää sivusi?

  VastaaPoista