perjantai 18. heinäkuuta 2008

OHO!

10 000 kävijän määrä tässä blogissa on ihan kohta käsillä... Monen muun blogia pitävän tavoin ihmettelen; en olisi uskonut blogia aloittaessani, että täällä niin moni käy! Mutta uskottavahan se on kun laskurissa niin lukee ;-) Olen monia ihania blogeja löytänyt myös itse, blogeja joissa vierailen päivittäin, monista ihmisistä on tullut tärkeitä, vaikken heitä oikeassa elämässä tunnekkaan. Bloggailu on minulla kyllä ehdoton harrastus no.1.

remontit etenevät verkkaisesti, olemme ehtineet jopa hiukan levätä ja tehdä asioita joista pidämme... Koti on kyllä se lepopaikka jossa sydän ja mieli lepää kiireisen päivän jälkeen. Kävimme retkellä Inkoossa meren rannalla, ihailimme veneitä ja kauniita maisemia ja maistuva lounas, myös paikallinen sisustusliike tuli koluttua ja sieltä muutama sisustusjuttu kotiin.. Tässä pelkistetympää tyyliämme, olkaa hyvä:


Ja voin kertoa, että muutosta on luvassa lisääkin, pysykäähän kuulolla ;-)

7 kommenttia:

 1. Onnea suuresta kävijämäärästä! On mukava lukea postauksiasi. Mukavaa, että olette myös ihan vaan lomailleet ja tehneet kivoja asioita =)

  Ihanan vaaleat sävyt teillä kodissanne. Ja tuo sohvapöytä on kaunis!!

  VastaaPoista
 2. Vautsi mikä käviämäärä, toisaalta en ihmettele, niin elämän makuinen blokisi on.
  Kiva että olet/olette kerennyt lepäilemäänkin, toisaalta lepoa voi olla myös puuhastelu joka vie kodin remonttia eteenkin päin. Joskus se vaan on rankkaakin varsinkin pienten lasten kanssa jos iskee tunne että mikään ei edisty tai on muita vastoinkäymisiä.
  Oli kiva poiketa ja lukea postauksesi.

  VastaaPoista
 3. Heissulivei!

  Kyllä teillä on sitten nättiä, tosi kivoja myös nuo uudet ostokset. Tuo tietty merihenkisyys miellyttää silmää kovasti ja meiltäkin löytyy tähtijuttuja täältä kotoa =)

  Enpähän tuota kävijämäärää ihmettele, kauniita kuvia ja soljuvaa tekstiä, mikäs sen mukavampaa!!

  Mukavaa viikonlopunjatkoa!

  VastaaPoista
 4. Kaunista ja niin valoisaa ja harmonista!! Kyllä teillä on ihana koti!

  VastaaPoista
 5. Kauniista kodista ihania kuvia.. :)
  tuo RM:n lyhty on niin soma..

  VastaaPoista
 6. Ihanalta näyttää! Tosi harmoniselta ja romanttiselta. Kuule, jätin jo aiemmin kysymyksen makkarin seinähyllystä sun tekstiisi makuuhuoneen muutokseen toukokuulta. Käytkö vilkaisemassa? Ihan tosissani kyselin kun tahtoo mennä hermo ton etsimisen kanssa :-)

  VastaaPoista
 7. Heippa!
  Kiitokset kannustavista kommenteistanne!!
  Kutri yritin klikata nikkiäsi, muttei ainakaan äsken johtanut minneen, joten toivotaan, että näet viestini ;-)
  Elikkäs hylly on ostettu alku keväästä Euro Maraketista, josta loppuivat melkein heti, olivat meinaan edullisia..
  Eli en osaa sanoa mistä sitä nyt saisi, vähän samaa luukkia saa mielestäni Ikean hyllyn maalaamalla, teen pojalle varmaan huoneen valmistuttua sellaisen..
  http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/10034194

  VastaaPoista