keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Siitä se ajatus sitten lähti..

Tänään taas seikkailimme tien päällä hakien uusia ovia eteiseen, josta käynti vessaan ja kellariin. Paikalleen laitetaan ovet sitten joskus, nimittäin oviaukot ovat vuodelta valo ja silloin ei tunnettu nykyisiä ovien standardi mittoja, valitettavasti :-/ mutta mieluisat ovet löytyivät ja se on pääasia. Samalla keikalla saatiin lattialistat, joka tarkoittaa valmiita lattioita syksyn kuluessa.. Ehkä jo rapujuhliin mennessä, kuka tietää?
Hain sitten vielä nopsaan, mies ja lapset x 2kpl tulikuumassa autossa odottamassa, tuolin työhuoneeseen. Ja sitten oikein kaikkia järjenvastaisia ajatuksia kuuntelematta, ihan vain kokeilumielessä istutin tuolia ruokahuoneeseen, jonne niitä olen kyllä haaveissani ajatellut sen kuusi kappaletta.. Ja voitte arvata kuinka siinä sitten kävi? Minulla on kyllä edelleen rakkaus-suhde valkoisiin yli viisi vuotta vanhoihin ristikko tuoleihini, joita hain silloiseen kotiin 6kpl sekä tosi painavan pöydän, yksin farmariautolla. Silloin näitä tuoleja ei ollut tutuillani kellään, ovat sittemmin yleistyneet vähän turhan paljon..
Luopua en näistä kuitenkaan kokonaan aio ja koska aina tarvitaan kunnon tuoleja, niin ripottelen näitä lastenhuoneisiin ja varastoon loput ja jos alkaa kaduttamaan, niin äkkiäkös ne on takasin vaihdettu ;-D Minäkö en osaisi muka päättää, pöh!

7 kommenttia:

 1. kaunis ruokailuhuone teillä... tuo kaapisto kyllä herkku...
  ja molemmat tuolit kauniita, itse en ole valkeisiin vielä kyllästynyt?
  vaikka ne vanhat ainot onkin jo tosi pitkään palvelleet... tai kaikki ei ole samanlaisia mutta meille se tyyli sopii.

  noita ristikko tuoleja kyllä monellakin näkee.. ei ihme, kauniit ne ovat mutta aina uutta ihana saada vai mitä?

  mukavaa torstai päivää sinulle toivottelen...t.päivi

  VastaaPoista
 2. Hei Sabuska!
  Kurkkaapa Blogiini siellä on sinulle tunnustus.
  Vaikka olet sen jo tainnut saada;)
  Ruokailutilasi näyttää kauniilta!

  Hanna

  VastaaPoista
 3. Voi taivas miten nätti ruokailuhuone!! Tuo ruokailuryhmä molemmilla tuolivaihtoehdoilla sekä kaappi juuri niin ihanat!

  VastaaPoista
 4. Nyt on juttu sellanen että mä en voi enää tulla tänne katselemaan ilman paperipussipinoa. Sulla on niiiiin ihanat kuvat että mä alan hyperventiloida! :-D

  VastaaPoista
 5. Heissulivei Sabuska!

  Kauniit on tuolit ja koko tila ihanan levollinen ja harmoninen. Kyllä tuolla passaa nautiskella perheen pöperöitään =0)

  **Iloa ja valoa päiviisi!!**

  VastaaPoista
 6. Moikkis, ja kiitos viimeisistä <3, kotia oli ihana ihastella ihan livenäkin. Hoksasin juuri, että Arabian tehtaanmyymälöissä on alealeale... Ja siellä nurkilla on myös HH. Jos innostuit, voitais mennä ke Arabiaan? Mutta mulle sopii kyllä se alkuperäinenkin suunnitelma vallan hyvin. Palaillaan!

  VastaaPoista
 7. minkä värinen on tuo seinä? oikein ihana ruokailuhuone! molemmat tuolit sopii hyvin.

  VastaaPoista