sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Pulmia sisutuksessa

Nyt pyydän teitä arvon sisustus-siskot apuun!
Minulla on suuria vaikeuksia saada pojan huone järkevästi sisustettua. 
  Kyseessä yläkerran huone, kuvassa oikeanpuoleisin josta käynti parvekkeelle. Tämähän on varmasti usein vanhempien makkari, mutta meillä yläkerta on lasten valtakuntaa :)
 Huoneeseen pitäisi saada sänky 11-vuotiaalle pojalle sekä nukkumispaikat kahdelle isolle veljelle joka toinen viikonloppu ja lomille. Huoneeseen oli tarkoitus siirtää myös musta divaani vuodesohva, mutta hankalasti tuohon huoneeseen sitä saa mahtumaan, sekä sängyn. Isoveljet voi nukkua taittopatjoillakin meillä ollessaan. Olemme vaihtaneet myös kaapin paikan heti oven viereen oikealle, tankokaappi siirtyy yläkerran vessaan. 
  Huoneessa on myös tuo pieni ikkuna lattian lähellä, jota ei oikein haluaisi peittää. Googlasin kolmikerros sängynkin, mutta se ei nyt tule kyseeseen :)
Ikkuna on matala parvekkeen oven vierellä.
Ja sitten tuossa oven edessä on toi piippukin, ettei hommasta vaan tule liian helppoa!
Tuliko mitään ideoita? Pliis mä oon ton huoneen kanssa ihan jumissa, auttakaa!Mukavaa alkavaa viikkoa, iloa ja valoa!

6 kommenttia:

 1. Voisinpa auttaa sua tuossa mutta en osaa kyllä antaa minkäänlaista vinkkiä.. Oon sisustusjutuissa ihan surkea. Ihana kun teillä alkaa ongelmat väistyä ja muutto vaan lähenee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuttoa odotellessa ;-)
   Toivon ettei nyt mitään hidastavaa enää ilmaannu, tänään on taas työmaalla ollut hiljainen päivä laattojen loppumisen takia :-(

   Poista
 2. Ihana huone! Ja totta tosiaan; haasteellinen sisustaa. Itse näkisin niin, että kun ovesta tullaan sisään niin tekisin tuohon oikealle kädelle 11-vuotiaan pojan sopen; sänky + koulupöytä. Ja tuohon suoraan ovesta sisään tultaessa divaanisohvan niin, että sohvan divaaniosa on tuon piipun vieressä (onko teillä oikea- vai vasenkätinen divaani). Näin ollen tuohon partsin oven viereen saisi esimerkiksi tason, jonka päälle playkkaritelkkarisysteemi :)

  Muutenkin ihana pohjaratkaisu teillä yläkerrassa, mielenkiinnolla odotan että pääsette muuttamaan ja näkee kuvia sisustettuna :) Aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ideoista!
   Ollaan luultavasti luopumassa siitä mustasta divaanisohvasta, se on liian iso ja hankala!
   Jos kahden istuttava vuodesohva sitten, niin kävis melkein minne vaan!

   Poista
 3. Tuohon tilaan se divaanisohva voi olla aikasta hankala. Mä päätyisin vuodesohvaratkaisuun, jos se mitenkään on mahdollista. Tilaa jää siis leikeille, oleiluun ja sille omalle sopelle koulupöytineen. Minäkin malttamattomana odotan teidän sisustusratkaisujen näkemistä!

  VastaaPoista
 4. minäkin aloin pähkäileen tota huonetta,minulla aikoinaan oli uusio perhe ja joka toinen viikonloppu sit yövieras joka sijoitettiin poikani huoneeseen,laitoin silloin ikean sen kromikerrossängyn mikä oli suuressa seikkaulussa aikuisilla,oli tosi hyvä idea! koska siinä nukkui meillä aikuisetkin yövieraat kunnon paksulla runkopatjalla tais olla pojallani vielä 17 v.asti koska oli kiva kun ei ollut silloin vierashuonetta,sai aikuiset vieraat hyvän unipaikan;) ja muutoin se oli täynnä sisustukseen sopivia isoja jätti tyynyjä joita pystyivät käyttään lattiallakin pelatessaan.hyvä tilaihme muttei taida nyt lohduttaa kun teille tulee aina kaksi....kiva huone muuten sulla,ettei kannate lyyä sänkyjä täyteen ...oletko miettinyt niitä uusia palleja joista tulee paksu taittopatja yövieraille? menis päivällä kivasti oleskelutuoleina ja veis vähän tilaa huoneesta,ja joka toinenviikonloppu olisivat sänkyinä niissäkin hyvä nukkua;D

  VastaaPoista