lauantai 17. maaliskuuta 2012

6 viikkoa

Viikot sujahtaa huomaamatta, talolla on odoteltu vesieristysten korjausta ja nyt kuivumista, vastaavamme käy tänään tarkastamassa sen. Jos nyt kolmen viikon vesieristelyn jälkeen saisi lopulta luvan laatoitukselle. Tämä lupahan oli jo heltinyt rakentajan toimesta vaikkei vesieristys täyttänytkään määräyksiä.


Talolla on aavistuksen ahdasta nyt, Kaikki kaapit sisällä, vessanpytyt, laatat, eilen tuodut portaat ja listatalon toimitus ja kodinkone toimitustakin soittivat, jouduttiin siirtämään toimitusta kun talolle ei enää mahdu mitään. 


Topi-keittiön asennuspäivä ei ole selvillä, kodinhoitohuoneen lattian pitäisi olla laatoitettu, että alkavat asentaa kaappeja, kaikki kerralla ja ennenkun kaappeja aletaan asentaa talolla tuskin pystyy mitään ihmeitä tekemään ahtauden takia.


Ja muuttoon se kuutisen viikkoa, uuden työpäälikön mukaan kuulemma riittää talon valmistumiseen, tähän kuuluu myös talon lukuisat ulkopuoliset korjailut valmiina. Uskon kun näen. 
Iloa ja valoa viikonloppuusi!


3 kommenttia:

 1. Toivottavasti kaikki menisi nyt putkeen! Ja toivottavasti Topikeittiöiden asentajat saapuvat sovittuna päivänä! (meillä tulivat pariviikkoa myöhässä...ja hommahan tyssäs siihen surkuhupaiseen kohtaukseen: väärä ikkuna väärällä korkeudella...ja taas odoteltiin)Mut jaksan vielä tässä vaiheessa uskoa että teillä ollaan valmiita silloin kun on luvattu! :) Jaksamisia sinne, usko pois, tiedän tunteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä alkaa olla täällä ilmassa turhautumista, mutta kait tää taas tästä.
   Märkätilat sai vihdoin vastaavamme hyväksynnän! Oli kuulemma yks parhaimmista vesieristyksistä mitä oli nähnyt.. No itsehän oli valmentanut tekijät :-)

   Poista
 2. Hyvä, että pääsette vihdoin eteenpäin laatoittamisessa! Kuusi viikkoa tuntuu lyhyeltä ajalta mutta eiköhän työmiehet saa hommansa tehtyä siihen mennessä :) Ja Topille vaan viestiä, että asentajien on oltava paikalla just eikä melkein haluamananne päivänä :) Peukut on pystyssä!

  VastaaPoista