lauantai 10. maaliskuuta 2012

Lego Friends

Olen ollut pitkään Buzzador listoilla, mutten koskaan ollut osallistut kamppanjoihin, kunnes tämän makuhermoon osuneen kamppanjan alkaessa ilmottauduin ja pääsimme mukaan!

Lego Friends kertoo Oliviasta, joka muuttaa Heartlake Cityyn yhdessä äitinsä ja isänsä kanssa. Hän ystävystyy siellä neljään muuhun tyttöön Stephanieen, Andreaan, Emmaan ja MIaan, tytöt omaavat persoonallisuutta ja ainutlaatuisia taitoja ja he perustavat Lego Friends-klubin.
Kasaamiseen tarvittiin isoveljen apua, jännittyneinä odotettiin vieressä millainen puistokahvilasta tulee :)Hieno siitä tulikin vai mitä! Ikäsuositus 6-12 vuotta sopii tuotteelle oikein hyvin, tosin meidän 12-vuotias ei ole legoista ollut koskaan kiinnostunut, mutta nämä meidän 6- ja 4 vuotiaat leikkii mielellään, ainoa ongelma mitä tätä sarjaa testatessa ilmeni oli se, että näitä pitää kuulemma saada lisää!
Lego Friends hahmot ovat muodoltaan pyöreämpiä ja 5 mm pitempiä kuin muut LEGO hahmot. Niillä on samat liikeradat ja samanlaiset kädet jotka voivat pitää kiinni tavaroista. Heartlake Cityyn kuuluu yht. 29 eri hahmoa.


Puistokahvilan suositushinta on  34.90,-

Sarja on leikkeihin innostava ja varmaan synttäriksi niitä hankitaan lisääkin, kun pikkulegot alkaa meillä olla IN. 
Tämä puistokahvila luultavasti ei pysy pitkään kasassa, aamullakin Milena 4v oli astunut sen päälle ja minä sain korjata sen kasaan tällä kertaa :) 
Siitä on kauan kun olen viimeksi leikkinyt Legoilla, mutta paljon hauskempaa se on näillä hienoilla osilla ja uusilla väreillä, kun silloin ennen kun käytössä oli vain perusvärit ja peruspalikat.
   Mielestäni Legoissa juuri kivointa on se rakentaminen ja pian tämäkin puistokahvila on luultavasti jo saanut ihan toisen funktion tyttöjen leikeissä niinhän sen pitääkin mennä; saa käyttää omaa mielikuvitustaan.
Kivat puuhasivut lapsille : LEGOfrieds.fi

Ja jos kiinnostuit itse kokeileman Buzzaamista lisää tietoa löydät täältä:Buzzador

3 kommenttia:

 1. Tämä on varmasti kiva kampanja ainakin tyttöjen mieleen :))

  Uskoisin että meillä tykkäisi tuo 4v. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin tyttömäistä että, miksei tälläsiä ollut sillon kun ite olin pieni :-)

   Poista
  2. Sanos muuta! :D Meillä oli iso laatikollinen legoja ja ainut tyttöjen juttu niissä tais olla tuollaiset kukat :)

   Poista