sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Yhtä juhlaa

Kiireinen viikko päättyi migreeniin. Koulua, tenttejä, synttäreitä ja mitä kaikkea. Mutta nyt onneksi helpottaa ja onneksi tulee vappu ei sillä, että lapsiperheenä mitenkään sitä railakkaasti juhlittaisiin, ehei! Nautitaan vaan ylimääräisestä vapaapäivästä ja varmaan pihahommissa mikäli sää antaa yhtään siihen mahdollisuutta.

  Olen myös tehnyt koulutehtäviä, esseen kuoleman kohtaamisesta  hoitotyössä. Syviin vesiin joutui sukeltamaan tässä tehtävässä sillä minulla on kana kynimättä kuoleman kanssa. Palautteenkin sain jo hyväksytty omakohtaiseen kokemukseen perustuva syvällinen ja rohkea essee. Jep.

Uusi viikko ja uudet kujeet, se olis pian toukokuu ja tultiin tässä juhlien lomassa ja terassilla istuessa siihen tulokseen ettei se mun mies ole voinut nähdä viime viikonloppuna pääskystä kuten postasin, kevät on myöhässä, kesästä nyt puhumattakaan!
Jos kotona onkin väritöntä niin lasten juhlista ei väreissä olla säästelty... Sekalaisia otoksia viikonlopun kaveri- ja sukulais- synttäreiltä.


Ja loppuun lumen alta paljastunut iloinen yllätys! Tuo kuorma-autollinen pihakiviä ei ollutkaan kipattu mun tulppaanien päälle, kuten pelkäsin.. Kukkapenkkiin on joutunut lunta kolatessa vähän  kiviäkin, mutta ne saadaan onneksi helposti haravalla sivuun : )

 Kivaa alkavaa viikkoa!

                                                                  

2 kommenttia:

 1. Tosiaan rohkea ja hyvä vetokin tuo että teit tehtävän omasta kokemuksesta ♥

  Ihania herkkuja! :)

  Odotan sun tulppani merta.. nimittäin kun sitä postausta luin silloin niistä määristä :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista!
  Tää kuvassa oleva on pienempi alue tulppaaneita, tosin musta näyttää että nousseita on vähemmän kun istutettuja.. Samaten tuolla takapihan alueella vaikka paljon on noussut niin ei se nyt vielä ainakaan mereltä vaikuta.. Jos nyt malttais odottaa kukkiin asti ni ehkä sit.. ;-)

  VastaaPoista