torstai 23. elokuuta 2012

Suuret suunnitelmat ja kodari

 Syksyn kuviot alkaa vihdoin olla selvillä. Olin haaveillut hot joogasta ja monen muun harrastuksen aloittamisesta vaan kävikin niin, että aloitan monimuoto opinnot iltakoulussa ja tavoitteena valmistua lähioitajaksi. Tiedän että rankkaa tulee olemaan, työ, koti ja perhe siihen vielä opinnot... Mutta haasteitakin välillä tarvitaan.

  Olen päivätyössä alalla ja työkokemusta löytyy vuosia, mutta se tulevaisuudenkin kannalta tärkeä tutkintotodistus on puuttunut. Piirtäjä-artesaani todistuksesta voisin tehdä lennokin, sillä en ole tehnyt mitään.
  Visuaalisen markkinoijan (somistaja) tutkintotodistus tuli hankittua, vaikken alan töitä ole sittemmin tehnytkään. Somistaja harjoittelut Kodin ykkösessä oli tosi opettavaisia ja todella kivoja, mutta töitä ei silloin ollut tarjolla ja toisaalta kun vuosia myöhemmin avoimia paikkoja tuli tarjolle, niin en alalle enää edes halunnut. 

  Olkoon sisustaminen siis rakas harrastus ja eläähän se unelma siitä omasta liikkeestäkin vielä jossain kaukana.

En ole tainnut esitellä meidän kodinhoitohuonetta valmiina, joten tässä tämä:


Kuvattu kylppäristä päin, oikealla ovi ulos, vasemmalla ovi eteisaulaan, Jotexin raitamatto hankinta vuosien takaa, istui tänne mielestäni hyvin


                                                   Ankat ovat Prahasta


Kuvattu ikkunan edestä, vasemmalta pääsee pihalle terassille ja porealtaalle , edestä kylppäriin sekä saunaan ja oikealta eteisaulaan


Meillä karvaiset syövät kodarissa ja hankintalistalla on valkoinen kaunis ruokuppiteline, johon olen nyt törmännyt muutamassa verkkokaupassa, vanhan kodin pukuhuoneeseen Ikeasta hankittu penkki kävi kodariin kuin sinne mitattunaJa vielä meidän valmis autokatos/varasto, ei kummoinen, mutta ajaa asiansa varmasti. Varastoon puutarha välineet ja auto katokseen niin eipähän tarvitse aamukiireessä autoa puhdistella lumesta ja jäästä.

Se olisi taas pian edessä viikonloppu ja ensi viikolla aloitan sitten opiskelut..Jännää : )

Luvassa myös arvonta ensi viikolla ja esittelyssä tuttavani kodista kuvattuja ihastuttavia yksityiskohtia. Pysyhän kuulolla siis!!!

                                                   Mukavaa iltaa!
7 kommenttia:

 1. Tosi kiva kodinhoitohuone ja ihanan siisti :) Meillä hyvin sama värimaailma mutta yläkaapit vain puuttuu. Ja se pyykkikaaos mitä kukaan ei jaksa selvittää...Pitäisi hankkia lisää kaappeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista!
   Meillä on myös harvoin tasot on tyhjänä pyykeistä, mutta vieraita varten siivotusta kodarista oli hyvä napata kuvat
   :-)

   Poista
 2. Hei
  Tosi kivan näköistä teillä!
  Onko teidän autokatos DT:n kautta vai mistä? Meillä alkamassa taloprojekti ja autokatosta vielä tuumaillaan. Tarvitsemme juurikin ihan simppelin katoksen ja varaston.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Autokatos tarjous saatiin Dt:ltä, muttei tilattu talontoimituksen yhteydessä ja tarjousta ei voinut sitten hyödyntääkään myöhemmin.
   Katos on Kymppitalleilta, kasaajat sanottiin tulevan Pohjanmaalta ja tarjoukseen lisättiin matkakorvaukset ja majoitus tarjoukseen. Selvisi että kasaajat olikin tästä läheltä ja korvaus 850,- velotettu turhaan. Jäi vähän huijauksen maku ja kuluttajasuoja asiamies selvittääkin laskutusta.
   Katos on kasattu erittäin ammattitaitoisesti ja siltäosin olemme erittäin tyytyväisiä.

   Poista
 3. Hienon näköinen khh :) ! Muutenkin sulla on kiva blogi, olen monesti käynyt lukemassa, mutta en ole saanut aikaiseksi kommentoida. Meillekin on rakenteilla DT ja minua kiinnostaa, saako ennen virallista muuttotarkastusta viedä mitään taloon? Tarkoitan, että jotain tavaroita kaappeihin tms., ei tietenkään isompia. Vai onko se niin, että mitään ei saa viedä? Kiitos vastauksesta jo etukäteen :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista!
   Kyllä meillä kaapeissa jotain tavaroita oli ennen muuttotarkastusta eikä ainakaan mitään puhetta ollut etteikö se kävisi. Joitain esineitä toin taloesittelyyn joka meni sitten pieleen, kun seinänkorjaaja oli hionut seinää koneellinen ilmanvaihto päällä ja koko talo oli valkoisen pölyn peitossa esittelyssä...

   Poista
 4. Huomasinpa vasta nyt tuon kodarin taulun sisällön (kaipa se oli siinä myös kun kyläiltiin alkukesästä?). Sopii mainiosti pyykkirumbaan! ;) Ihanan näköistä, kun kaikki niin siistiä ja uutta.. Meidänkin tuleva kodinhoitohuone on mun silmissäni jo toki siisti ja "uusi", saas nähdä, milloin se on ihan oikeasti sellainen kuin mun mielikuvissa.

  VastaaPoista