sunnuntai 12. elokuuta 2012

Kiitos vastaavalle mestarille!

 Kuten olen raksa-aikana usein todennut, niin meidän yhteistyö Designtalojen kanssa ei aina sujunut mainosten lupaamalla tavalla.. Nyt neljä kuukautta (!!!) talossamme asuneina voimme hyvillä mielin todeta, että talosta on tullut ihana, laadukas ja toimiva koti. 

  Materiaalivalinnat osuivat nappiin ja montaakaan asiaa en kotonamme muuttaisi. Jos nyt joku olisi kuitenkin pakko mainita, niin talossamme saisi olla suurempi keittiö. 
  Keittiö oli kyllä mietinnän alla jo ennen kun taloa edes tilattiin, mutta  meidän talomallin eli Hailuoto 205 neliöt ja muunneltavuus muuten oli meidän tarpeita hyvin vastaava, joten keittiön takia ei suunnitelmista luovuttu. 
 Arkena keittiö toimii ja palvelee hyvin, juhlissa sitten vähän haastavammin, mutta pääasia että kuitenkin toimii.

  Meidän talo on kuin onkin hyvä ja laadukas Designtalo, (tosin kunnia tästä kuuluu vain ja ainoastaan) täysin vastaavalle mestarillemme ja  miehelleni, jotka omalla aktiivisuudellaan ja erittäin valveutuneella otteella valvoivat rakentamisen kulkua. 
  Kuten raksaamisen vaiheilla usein tulikin todettua, niin moni asia oli matkan varrella mennä pahasti pieleen. 

  Ei voi liikaa korostaa osaavan ammattitaitoisen vastaavan mestarin tärkeyttä projektin onnistumisen kannalta. Jos jossain pitää säästää, niin vaikka keittiöntasoissa tms. minkä voi myöhemmin vaihtaa ja sijoittaa sitten valmistuvan rakennuksen ja rakennuttajan edun valvojaan.

  Maksetun korvauksen lisäksi halusimme muistaa meidän projektin vastaavaa mestaria perheineen grilliherkuilla, kera hyvän meidän seuran, heh : ) Tällä kertaa grillimenu koostui mm. seuraavista osista:

Vuohenjuusto salaattia, paahdetuilla pinjansiemenillä Meidän perheen kesäherkku, uunikasviksia ja fetajuusto soossia, nam!


Grilliin tirisemään valmisteltuja liha- ja kanavartaita sekä


juusto-pekoni herkkusieniä


Yllättäen ulkona aurinko paistoi ihanasti ja siirryimmekin syömään lennosta terassilleJälkkäriksi pyöräytin kermaisen hedelmätortunSe olisi taas uusi viikko alkamassa, uusin haastein!
 Tämä syksy tuo taas tullessaan mahdollisesti uusia kuvioita, joista sitten lisää myöhemmin. 


Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle
iloa ja valoa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti