torstai 30. elokuuta 2012

Piano

Rakastan piano musiikkia.
  Sitten joskus kun lapset ovat isompia ja meillä on edes joskus hiljaista, soitan aina kotona taustamusiikkina jotain kaunista piano musiikkia. Nyt on tyytyminen harvoihin valittuihin hetkiin ja kauniiseen soitantaan, koska  a) lapset eivät ole vielä isoja ja b) meillä ei koskaan ole hiljaista : /

  Minulla on myöskin tullut pieni ajatus omasta valkoisesta pianosta. Pianoa en itse osaa soittaa ollenkaan, mutta tytöissä on potentiaalia ja toivonkin heidän musiikkiharrastusten etenevän ja kukapa tietää jos vielä joskus pianolle saisi soittajan omasta takaa? 
 Olimme viime kesänä tuttavamme juhlissa, jossa hänen aikuinen tyttärensä soitti Yiruman kauniin kappaleen A river flows in you ja siitä herkistyneenä näin omat tyttäremme soittamassa isänsä merkkijuhlissa : )


Piano voisi parhaimmillaan olla vaikka tämä..


Joka tulisi arvoiselle paikalleen eteisaulaan Bestå lipaston tilalle..

Bestå lipasto voisi sitten siirtyä helposti tänne meidän makuuhuoneeseen Malm lipaston tilalle, eiks vaan : ) 
 Ihan hyvä idea minun mielestä, tosin musiikkitietoinen tuttavamme on aika hämmentynyt siitä millä kriteereillä pianoni valitsisin, heh!

Ensimmäiset opintopäivätkin ovat takana päin, kivalta tuntuu saada uusia haasteita, ainakin tässä vaiheessa kun ollaan tutustuttu vasta käytäntöihin : )
Yks ongelmakin on tullut eteen;  tarvitsen isomman käslaukun johon mahtuu opiskelutavaratkin kun usein menen opintoihin suoraan töistä. Tähän tarkoitukseenhan olisi loistava hankkia himoitsemani LV Neverfull, joulupukki oletko jo kuulolla?

Mukavaa torstaita, me oltiin tänään Ikeassakin käymässä minä töistä suoraan, lapset rakastavat leikkipaikkaa ja päästiin viettämään miehen kanssa kahdestaan tunnin laatuaikaa : )4 kommenttia:

 1. Minäkin rakastan piano musiikkia! :)
  Ystäväni aina soitti pianoa kun istuttiin iltaa...silloin joskus kauan sitten kun oltiin nuoria :) Tuo kappale oli kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yirimalla on muitakin ihania, sitä hiljaista hetkeä viinilasin äärellä odotellessa... :-)

   Poista
 2. Piano on jo pelkästään ulkomuodonkin takia kaunis sisustuselementti. Meilläkin haaveissa ehkä uuteen kotiin valkoinen piano. Tyttöjä tekis kauheesti mieli soittotunneille jo nyt. Oma isäni on todella taitava soittaja ja jopa säveltää upeita kappaleita pianolla. Harmi ettei itselläni ole tipan vertaa samoja taitoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, kun ei osaa niin ei osaa:-/
   Mullakin ollut isä laulava/instrumenttejä soittava.

   Poista