maanantai 7. helmikuuta 2011

Teemailu jatkuu..


Eiliseen postaukseen luvassa lisää kuvia Teemoistani, tänään kokoelmani täydentyi turkooseilla Teemoilla, joista ehkä kuvaa myöhemmin, jos kehtaan vielä näitä kuvailla ja esitellä ;-))))

Ja arvatkaas mitä? Olen ihastunut pariin ihan uuteen mukimalliin, jotka eivät ole Teemaa. Mulla on selvästi joku addikti näihin kaffeastioihin tykötarpeineen, voisin kohta kattaa kaffet varmaan 50:lle ;-D
4 kommenttia:

 1. Teema sarja on nätti sarja ja samalla niin ajaton..voi käyttää milloin vain.
  Kiva, kun on eri värejä:)

  VastaaPoista
 2. minustakin teema on kaunista ja tyylikästä. Omani tosin myin jo kirpparilla, koska meille sopii paremmin vanhat arabiat, eikä minulla ole astianpesukonetta ja tämä on kahden aikuisen talous.
  Yksi teeman väri on mielestäni huono ruokalautasissa; se on harmaa. Jos laitan pottumuusia ja soosia harmaalle lautaselle, se näyttää koiran oksennukselta. harmaa on kaunis kahvimukeissa ja pikkulautasissa, mutta puuro ei ainakaan meillä mene alas harmailta teemoilta.
  Tosi ihania nuo uudet värit ja ne sopivat yhteen vaikka vanhojen kanssa ja esim paratiisi ja teema ovat upeita yhdessä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista!
  elina: Juu nyt kun sanoit voin kuvitella kuinka tunkkanen väri harmaa on lautasena! Meillä on vasta mustia ja valkoisia lautasia eikä harmaata taida sitten tullakkaan :-)

  VastaaPoista
 4. Heippa!
  Täällä yksi vakkari lukija vaikka en ole vissiin kommentoinut kuin joskus kerran täällä ilmoittautuu yksi muki "hassu" olen keräillyt arabian teema-mukeja jotka ovat tehty sesonkimukeiksi :) mukeja on jo niin paljon että kaappi alkaa olla ahdas:) on kesä ja talvi mukit erikseen ....Minäkin olen ihastunut uuteen kahvi serviisiin Pentikin Eden aivan ihana minusta :)Teillä on niin kaunis kaunis Koti :)

  Kevätaurinkoisin terveisin -Tuuli-

  VastaaPoista