sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Teema muuttuu moneksi

Pelkistetymmän tyylimme myötä vaihtui myös astiastomme.

Pentikin Mansikka sarja sai uuden kodin syksyllä ja pitkällisen harkinnan jälkeen uutta kotia etsii nyt myös Pentikin Vanilja sarja.
Mistä meillä sitten oikein syödään ja kaffet juodaan? No Teemalla tietysti!
Olen mieltynyt Teeman muunneltavuuteen, pelkistettyyn muotoon ja väreihin ja "servettihulluna" voin muuttaa vaikka joka päivä kattauksen ilmettä tannssittamalla servettejä, lautasia ja mukeja keskenään. Kulhoissa, lautasissa ja mukeissa väreinä meillä on valkoista, mustaa, harmaata, punaista ja luumua sekä turkoosia ostoslistalla.
Innostuin tänään kuvaamaan erilaisia variaatioita kuvista puolet tänään, loput ensi viikolla. Näin ymmärrät kuinka muunneltava Teema on :-)

Saiskos olla pirteää vai harmoonista?

9 kommenttia:

 1. Onpas sinulla kauniita servettejä ja todellakin, Teema-mukien ilme muuttuu hurjasti niitä vaihtelemalla. Kivaa alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Itse olen samoilla "teemoilla" vaikka arabian 24h valkoista keräänkin. itse olen kanssa kattauksissani "kikkaillut"nuilla serveteillä, ne niin ihanasti täydentävät kattauksen väriä. Tulee halvaksi uusi kattaus!

  Ihanaa sunnuntai-iltaa sinne suunnalle!

  - Jaana "Kainuunkadulta"

  VastaaPoista
 3. Jos vaniljaa on tulossa myyntiin niin täällä voisi olla yksi kiinnostunut ostaja

  t. Minna

  VastaaPoista
 4. Teemaa meilläkin. Tuo uusi väri, joka jostain syystä on "terrakotta", vaikkei se ainakaan mun mielestäni mikään terrakotta ole, on huikee poltettu oranssi. Energinen väri!

  VastaaPoista
 5. Minäkin olen löytänyt 20 vuotta vanhat Teemani uudelleen ja ovat nyt jokapäiväisessä käytössä. Mulla vaan koko astiasto on sitä vihreää, mutta olen ajatellut piristää sitä valkoisilla osilla.

  Muuttaapa nuo servetit ilmettä, tosi kiva idea!

  VastaaPoista
 6. Hei. Teemasta tykkään minäkin! Jätin tonne aikaisempaan olohuone postaukseen viestiä jossa oli turkoosin ja keltaisen väriset tyynyt sohvilla. mistä olet ne ostanut? oli niin pirteän näköistä! Teillä on niin ihana koti! T.Essi

  VastaaPoista
 7. Heppa vaan kaikille ja kiitos kommenteistanne!!!
  Nämä Lambi servetit oli uusi tuttavuus ja ihanan kirjavia.
  5Xmamma: On tulossa myyntiin ja ovat olleet ns. paremmassa käytössä. Mukeja paljon, sokerikko, kermakko, kulhoja, tarjoilulautasia, jälkkäri lautasia jne.
  Heli: Tuo taitaa kuitenkin olla punainen, ostin sen jouluna kausivärinä, servetti ja valotus taittaa kuvassa värin oranssiksi ;-)
  Saska: sehän näissä just on kivaa, että voi yhdistellä eripari värejä ja saa muunneltua sekä uudistettua fiiliksen mukaan ;-)
  Anonyymi Essi: Keltainen, hopea, musta ja valkoinen tyyny ovat Linumin skonepestävät silkkipäälliset, turkoosi taas reilu vuosi sitten Askosta ostettu.

  VastaaPoista
 8. Enpäs tuota servetti asiaa ole edes tullut ajatelleeksi (on varmaan taas niitä liian ilmiselviä asioita, jotka jäävät huomaamatta:)). Käytännöllistä, pelkistettyä, ehkä minäkin käännyn tuohon teemaan. Meillä kun on astioiden keräilyt vielä hieman vaiheessa. Vaniljaa on osin, mutta se on niin kovin hintava sarja.

  VastaaPoista
 9. Moikka!

  unohdin tämän kokonaan, mutta alita ihmeessä viestiä vaikka facebookin kautta kun olet tuolle Vaniljalle keksinyt hintaa.

  Meillä tarvittaisin erityisesti mukeja ja lautasia

  VastaaPoista