keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Ergonomisia kyniäHui mikä myrsky ulkona! Sitäpä mukavampi on istua täällä kotosalla, ruoka paistuu uunissa ja päivän hiljainen hetki miehen ollessa töissä ja lasten koulussa on käsillä. Minusta onkin kuoriutunut melkoinen kotihiri, vaikka jalat ovat jo leikkauksesta toipuneet ihan kohtalaiseen käyttökuntoon, niin eipä täältä kotoa tule paljoa minnekkään lähdettyä..

Viimeisiä joulumuistamisia olen hakenut ja kuopuksen 7-vuotis kaverikekkerit on vielä TO DO-listalla..
Synttäreistä ja lahjoista muistuikin osallistumisen Buzzador kamppanjaan jossa saimme testattavaksi vasen- ja oikeakätisten ergonomisesti muotoiltuja kyniä, paketissa oli värikyniä, lyijykyniä ja lyijytäytekynä. Työssäni lasten parissa usein kiinnitämme huomiota lasten kynäotteeseen ja autamme löytämään sen oikeanlaisen otteen kynästä, silloin kuvien tuottaminen helpottuu, käsi ei väsy niin paljoa ja jälki tarkentuu. Nämä Stabilo ergonomics kynät ovat jo muotoilultaan sellaiset, että hyvä kynäote tulee automaattisesti. Kynät ovat kolmionmalliset, niissä on sormelle muotoillut pienet syvennykset, istuvat lapsen käteen hyvin. 
Meidän synttärisankari käyttää näitä nyt ihan vakituisesti ja tykkää. Perheessämme kun on vasureita ja oikeakätisiä niin on kiva, että molemmille on parhaiten käteen istuvat mallit. Joulupukille vinkiksi: nämä voisivat olla kiva lahja piirtämistä ja kirjoittamista harjoittavalle viisivuotiaasta eteenpäin aina kouluun asti.

Lisää tietoa saat täältä http://stabilo.fi
Lisään käyttäjästäkin kuvan, kun hän saapuu koulusta läksyjään tekemään.
1 kommentti:

  1. Ihania kyniä! Päädyin blogiisi sattumalta, mielenkiintoisen nimen ansioista! Ja sainkin käteeni (toivottavasti kohta kirjaimellisesti) jotakin hyödyllistä, eli uusia kyniä! :) Kiitos sinulle! :)

    VastaaPoista