maanantai 15. joulukuuta 2014

Ei montaa yötä aattoon

Kolme kuukautta on nyt toivuttu jalkaleikkauksesta. Tämä aika meni niin älyttömän nopeasti mutta tuli kyllä tarpeeseen! Jalat alkaa olla työkunnossa hiljalleen ja vaikka kotona viihdyn ehkä liiankin hyvin, niin toisaalta haasteet työelämässä alkuvuodesta ovat nekin tervetulleita, kunhan vain nyt kroppa vaan kestäisi.
 Joulua laiteltu maltilla, vähän lisätty ja pois otettu.. Ei mitään bling blingiä vieläkään vaan aikalailla menty valkoisen, mustan ja harmaan sävyillä. Luonnollista ja luontoa, oksia ja kynttilöitä. Tykkään. Leiponut olen paljon, kokeillut uusia reseptejä ja kutsunut vieraita. Jos voittaisin ison tukun rahaa jäisin kotirouvaksi kyllä mieluusti!

Olen pitkään pähkäillyt tuhansien valokuvieni kanssa, niitä on liikaa vaikka mistä vinkkelistä katsoisi, tallennustila paukkuu laitteella kun laitteella. Joku pilvipalvelu olisi kätevä ja kamera jolla kuvat sais johdottomasti siirrettyä. Helppoahan tämän bloggaamisen pitäisi olla.
Asensin ipadiini ohjelman millä päivittää blogia, täällä niitä kuviakin olisi ipadilla siis. Katsotaan helpottaako yhtään.

Mukavaa alkanutta viikkoa! 
Sabuska

                                     
                                      Ei kommentteja:

Lähetä kommentti