keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Jalkaleikkauksen jälkeen

Vähän joulumieltä jo, kokeilen asetelmia ja pakkaan takaisin laatikkoon pallot, kun tuntuu jotenkin aikaiselta? Tunnelmavaloja olen kyllä laitellut huusholliin ja kyllä ne ihanaa tunnelmaa tuovatkin!

 Täällä kuntoutuminen edistyy, vaikkakin tälläselle hätähousulle vähän hitaanlaisesti, tässä on kyllä tajunnut miksi sairaslomaa kirjoitettiin suoraan se 3kk, kyllä tämä aikaa vie. 
 Sauvat on jo nurkassa enkä niitä enää tarvitse, kävelemäänkin on saanut uudelleen opetella ja meno on aika vaappuvaa vielä. Nyt vasta tajuan miten kipeä olen ollut viimeisen puoli vuottakin ennen leikkausta kun kävelystä ei meinannut tulla enää mitään. Nyt pystyn kävelemään vaikkakin vaappuen, niin jo vähän pidempiäkin aikoja ja tunne on ihan mahtava kun ei ole mitään kipuja!
 Lihakset on vielä vähän heikot ja niitä tässä vahvistelen, mutta näyttää kuitenkin vahvasti siltä, että kyllä näistä kelpo tekojalat vielä tulee. 
 Aika on mennyt ihan hirvittävän nopeasti, olen nauttinut viime viikoista todella paljon, kun ei ole pakko mennä minnekkään tai tehdä pakosti mitään. Levättyä on siis tullut reilusti ja luettua ihania blogeja, kuolattua ihania ideoita ja koteja. 
Olen innostunut kokeilemaan uusia reseptejä ja leipomaan  ja siitäkös perhe on tykännyt, varsinkin mies : ) 

Viimeinen vuosi on ollut todella haastava sekä töissä, että omassa elämässäni ja välillä on ollut totaalinen uupumus lähellä jollei jo päälläkin, mutta niinkin monissa liemissä kun minutkin on keitetty, niin porskutettu vaan on etiäpäin.
 Toivon että tuleva vuosi olisi lempeämpi ja tulevat haasteet helpompia, muuten ei jaksa. Ja koska en usko sattumaan, niin on vain pakko todeta, että asiat menee niin kuin tarkoitettu on, leikkaukseni tuli ihan oikeaan aikaan ja pitkä kuntoutuminen on jalkojen vahvistumisen lisäksi lisännyt myös henkistä hyvinvointia, tästä on hyvä jatkaa.

Mukavaa viikkoa sinulle


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti