tiistai 11. marraskuuta 2014

Harrastuksena sisustus


Kotoilua on jo sairaslomalla jatkunut sen verran pitkään, että tekisi mieli melkein uusia koko kodin sisustus : )
Olen ollut tuttavien kutsumana kaksilla sisustuskutsuilla , tosi kivaa vaihtelua minun tämänhetkiseen arkeeni. Zelect by houselta tilasin kuvan tyynynpäällisen ja pari muutakin juttua, toisilta kutsuilta tarttui tähtikoriste, tuikkulyhty ja keittiöpyyhe. 

  Aloitin itse myös uuden harrastuksen Living and Room jälleenmyyjänä, pidän muutamat kutsut kotonani ennen joulua nyt alkuun, kunhan kuntoudun jalkaleikkauksesta paremmin niin katsotaan vaikka pitäisin niitä sitten enemmänkin. Odotan saavani ensi viikolla esittelytuotteet, joita sitten voinkin täällä blogissakin esitellä. 
Kaipasin arkeen jotain sisustukseen liittyvää, opiskelin visualistiksi vuosia sitten mutta töitä ei ole näiden vuosien aikana paljoakaan tarjolla tai sitten elämäntilanne on ollut sellainen ettei voinut niitä hakea. 
  Olimme mieheni kanssa pari vuotta sitten lähellä perustaa sisustusliikkeen kaupunkiimme, meillä oli liiketilakin hyvältä paikalta varattuna, muttei rohkeus sitten kuitenkaan riittänyt ja hyvä niin, koska maailman taloustilanne on mennyt huonommaksi koko ajan.
 Nyt jälleenmyyjänä kotiesittelyissä ei tarvitse miettiä tilavuokria ja koska minulla ei tällä hetkellä ole mieluisaa harrastusta niin tämä Living and Room jälleenmyyjänä toimiminen on tervetullutta vaihtelua ihan erilaiselle päivätyölleni hoitoalalla. 

Mukavaa viikkoa, iloa ja valoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti