lauantai 30. elokuuta 2014

Sohva on kodin sydän

Tiedättekö, minuun on iskenyt TAAS sovanvaihto kuume. 

  Niin ihana kun tämä Ikean Arild nahkasova onkin, kaunis ja helppohoitoinen, niin ei tämä sellainen kotoinen löhöilysohva ole parhaalla tahdollaankaan, nojatuolissakin kun pitäisi istua selkä ihan suorana. 
 Tämä on enemmän sellainen vieraiden kanssa seurustelua varten tarkoitettu kokonaisuus. 
 Muutama hutihyppy meidän juniori kattimukselta on jättänyt raapaisun jäljet nojatuoliin. Jälkiä tulee ja se on selvä ja valitsimme Arildin juuri sen paksun nahkan ansiosta, näiden aikuisten kissojen kanssa pärjäsi kyllä loistavasti.

  Olen ollut tosi tyytyväinen Arildiin, niin kaunis ja valkoinen. Mutta itse haluan pehmeämmän ja lämpimämmän sohvan ja nojatuolit. Palaamme takaisin lähtöruutuun eli Kivikkiin tai Ektorpiin. 

 Tulipahan kokeiltua nahkasohvaakin ja myytyä ne Kivikit muutama vuosi sitten. Meille kivikit tuli silloin heti kun ne uutuutena Ikeaan tulivat, blogistaniassa olin kerrankin ensimmäisten joukossa nythän näistä on tullut jo lähes "blogisohvia".

  Mutta mitä näitä jossittelemaan, sieltähän niitä Ikeasta saa uusia. Ektorpitkin on vaihtoehto, sillä meillä on sisustus muuttumassa vähän pehmeämpään suuntaan. Molemmat ovat olleet loistavia lapsi- ja eläinperheessä, pestävien vaihtopäällisten ansiosta ja pestä niitä päällisiä sitten saakin taas, huoh! Mitä sitä ei tekisi käyttömukavuuden eteen.
Kun vain osaisi päättää.. 

3 kommenttia:

 1. Onko sohvan pakko olla Ikeasta? Itse suosin Askon sohvia. Monenlaista muotoa ja sohvan verhoiluunkin on satoja vaihtoehtoja mistä saa valita mieluisen kankaan. :) https://www.asko.fi/sohvat/divaanisohvat/13534/divaani-m-divaanisohva Itse ostin tuon ja pidän siitä, että se on löhöilysohvaksi sopiva mutta silti asiallisen näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja ei ole pakko olla Ikealainen :-)
   Jos meillä ei olisi montaa lasta ja koiraa ja kolmea kussaa niin maailmassa olisi sadoittain ihania sohvia! Tuo linkkisi sohvakin kävisi meille kun nenä päähän. Mutta koska meillä on talo täynnä sohvan sotkijoita niin sohvan pitää olla joko nahkaa ja pestävissä tai pestävillä irtopäällisillä varustettu.

   Poista