perjantai 5. lokakuuta 2012

Uusia tuulahduksiaViikko pulkassa, viikkoon sisältyi haikeutta ja kyyneleitäkin, sillä vaihdoin työpaikkaa melkein lennosta. Viihdyin loistavasti nyt jo ex-työpaikassani, pienessä lintukotomaisessa yksikössä, jossa olimme yhtä suurta perhettä, siellä ihmiset olivat persoonia ja teimme työtä suurella sydämellä, niisk. 
  Sitten tarjoutui samoja töitä, pitkän odottamisen jälkeen kotikaupungistamme, eikä asiaa tarvinnut pitkään miettiä. Kaksi vuotta ajoin sata kilometriä päivässä työmatkoja, vähintään 7.5 tuntia viikossa (monesti enemmänkin) työn päälle ajoja omalla vapaa-ajallani ja päätöstäni helpotti sekin, että opintoni vievät nyt kaksi iltaa viikossa työpäivän jälkeen. 
   Uusi työ ja uudet ihmiset (niitä on PALJON...) vievät paljon energiaa, toistaiseksi kaikki tuntuu vielä niin vieraalta ja erilaiselta, että pelkän työmatkan lyhyyden (3 minuuttia!!) voimalla tässä mennään ainakin näin alkuun. Minä uskon, että elämä kantaa. En olisi voinut jättää tilaisuutta väliin, vaikka suuren riskin otinkin, sillä tämä on aika lyhyt sijaisuus ja ehkä mahdollisesti jatkuu.

Jotain uutta sisustusrintamalla sentään!
Sain vihdoin päätettyä olohuoneen seinään sen jujun : ) Se on tilattu ja tarkoitus olisi sitä mallailla paikoilleenkin pian. Yksi kämmi kävi, tilasimme mustana ja saimme ruskeana, vaihto ei oikein onnistu koska "the juttu" tilattiin jenkkilöistä, mutta toisaalta ei toi nyt ainakaan paketissa niiiiin pahalta onneksi näytä!


  Meillä on nyt välitilankin valot paikoillaan, jes! Ja tyttöjen huoneessa VERHOT! Niistä postausta luvassa. Pysyhän kuulolla. Nyt sateeseen koiran kanssa ja kynttilöitä, se on ihana perjantai!!!

3 kommenttia:

 1. Hei! Kotinne on erittäin kaunis! Keittiö on ihanan valoisan oloinen, käsittääkseni se onTopi-keittiöiden mallistosta? Mikä ovimalli tämä on? Onko työtaso designtalon vakiomallistoon kuuluva musta laminaattitaso? Meille on muutaman viikon päästä tulossa talopaketti Designtalolta ja keittiömuutokset on tehtävä viikon sisällä Topikeittiöiden kanssa. Otamme valkoiset ovet, mutta malli on vielä mietinnässä, maalattu mattavalkoinen vai korkeakiitovalkoinen...? Taso on myös vielä valitsematta. Onko tuo musta miten käytännöllinen? Näkyykö siinä helposti sormenjäljet ja pöly/leivänmuruset yms...?

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista!
  Keittiömme on pienillä muutoksilla hiottu Topi-keittiö. Tila meidän keittiössä on rajallinen ja siksi muutoksia ei paljoa voinut edes ajatella :-/ Ovimallin nimeä en muista, korkeakiiltoinen valkoinen kuitenkin ja olemme olleet tosi tyytyväisiä tähän pintaan; se on helppopitää puhtaana ja huoleton. Tasot otettiin mustana perus laminaattina, ajatuksella että vaihdetaan jossain vaiheessa kivisiin tasoihin, meillä oli edellisessäkin talossa mustat tasot ja siellä varjopuolella ne toimi kyllä hyvin. Nyt tässä kohteessa keittiöön paistaa aurinko koko päivän ja tasoissa näkyy kyllä muruset, pöly tai tiskirätin jättämät rannut, jollei kuivaa tasoja mikroliinalla, näin tehdessä on mielestäni hyvä. Mutta minä valitsisin nyt joko valkoisen- tai sitten suoraan sen kivitason jos valinta olisi edessä :-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vastauksestasi! Me päädyimme nyt mustaan laminaattitasoon ja valkoisiin maalattuihin oviin/laatikoihin. Pelkillä vetolaatikoilla joita valitsimme normaalien kaappien tilalle, sai kasvatettua muutoshintaa sen verran että päätettiin oottaa tuo suorareunainen ja sileä maalattu ovimalli joka kuuluu perushintaan. Otimme tarjouksen myös kalliimman hintaluokan ovista ja hinta nousi tosi paljon, joten päädyttiin halvempaan :) Täytyy nyt sitten heilutella enemmän tiskirättiä että saa pidettyä muruset ja pölyt pois mustilta tasoilta ;)

  VastaaPoista