sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Lämmityksestä

Meillä on talossa sähkölämmitys sekä varaava takka. Tällä hetkellä vain kylppäriin on lattialämmitys sähköisesti laitettu päälle. 
  Taloa suunniteltaessa mietittiin, että miten yläkerran aukko vaikuttaa takalla lämmitettäessä, koska aukko sijaitsee takan yläpuolella ja mietimme karkaako sitten kaikki lämpö yläkertaan. Ei ole karannut.
   Erittäin tyytyväisiä ollaan kyllä oltu, aukko kierrättää lämmön todella tasaisesti koneellisen ilmanvaihdon kanssa ympäri taloa ja toiveissa on ettei talvella tarvitsisi sähköllä paljoakaan taloa lämmitellä.Kantoteline meidän sisustuksessa, koska raksaamista on tässä takana, niin tätä laudanpätkää riittää vielä jonkin aikaa : ) Ei niin esteettistä, mutta kaikk on kotiapäin : )


Hyvää alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Hieno on, meillä taitaa odottaa varastossa samanlainen ja täytekin luultavasti samanlaista pitkään ;) Saako udella (ehkä vastaus onkin jo jossain muussa postauksessa?) että mikä firma teki toimitti tuon takaneduslasin? Ja tuliko keittiön välitilojen lasit samasta paikasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takan eteen lasi tilattiin takkafimalta josta takkakin ruli. Välitilojen lasit taas löytyi firmasta joka ei ole vieläkään tehnyt työtä loppuun vaikka vappuun mennessä piti tulla tekemään loppuun, ei vaan ymmärretty kysyä minkä vuoden vappuna :-O

   Poista
 2. Meillä kanssa raksajätettä yllin kyllin. takkaa poltellaan siis erittäin ahkerasti. laitoin muuten uuden blogin pystyyn kun tuntui ettei tuo enää rakennusvaiheen blogi oikein ole :) tervetuloa lukemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tätä laudanpätkää kyllä riittää :-) Tulen kyllä lukemaan blogiisi, kiva kun vinkkasit :-)

   Poista