tiistai 26. kesäkuuta 2012

Pihalla vihertää

Tämän viikon alun olen ollut sängyn omana, kurjaakin kurjempaa huimausta potien, joka johtunee jumeista hartioissa ja asento huimausta pahoinvointi aaltoineen ja on kyllä ollut niin kurja ja tosi heikko olo. 
 Loman alkuun muutama päivä enää, joten toivoa sopii, että  tämä tästä taas iloksi muuttuu!

Jumppa ja lääkkeet alkavat ilmeisesti vähän auttamaan, koska pääsin omin jaloin jopa takapihalle kameroineni ja totesin ihmeekseni, että meidän nurmikko kaipaa jo kovasti leikkuria! Meillä ei ole tällä hetkellä ruohonleikkuria, joten sellainen pitää hankkia ensi tilassa, viikonloppuna meillä on pienimuotoiset illalliset, joten siihen mennessä ainakin olisi ruohonkin oltava tip top : )


Etupihalle tulossa vielä viimeistelyäAukkoja paikotellen, mutta umpeutuvat varmasti ajan kanssa


Väriä kukkapenkkiin


Aitaa


Istutuksia


Ihanaa aurinkoista kesäiltaa!                               

4 kommenttia:

 1. Paranemisia sinne! Toivottvasti vointi kohenee nopeasti! :)
  Tiedän kyllä tunteen kun niskat jumahtaa :/ Mulla on aina vähän tai enemmän jumissa tuo lapojen väli ja sitten tuntuu pahimmillaan myös rintarangassa. Pitäis varmaan seuraavaksi varata aika jollekin niksauttajalle.

  Ootte kyllä olleet niin ahkeria että ihan kateeksi käy! :) Nättiä on! :)

  Mulla oli tänään yksi vapaapäivä ja sen kunniaksi kävin hakemassa pari purkkia talomaalia. Sudittiin niillä pätkät ja äänestettiin voittaja sävy (sävyjä oli tosin vain kaksi :D ) Siinä pällisteli naapuritkin mukana :) Eli talon maalausta meillä edessä, aina kun aikaa riittää.
  Vähän kyllä harmittaa että lupauduin töihin kesäksi, mutta pakko on töissäkin käydä. Ja mikä parasta, se on tosi kiva paikka :)

  Voikaa hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivon todella, eilinen hyvä ilta kostautui pöhnäisellä aamulla :-(

   Meillä on niin pieni tämä piha, että äkkiä sen laittaa, tosin puolet odottaa vielä autokatosta ja sen perustuksia ja saadaan sitten toi loppupihakin laitettua elokuussa kuntoon :-)
   Talonmaalaus siirtynee meillä vielä.. Se oliskin huippua jos sais tähän vielä tehtyä.. Vuokraatteko nostimen vai miten yläosat maalaatte??
   Meillä sävy on hyvin vaalea harmaa, eikä loma suunnitelmia kun terassilla jouten oloa, joten eiköhän mekin haeta vielä maalipänisterit ja sudita talo valmiiks ;-)))))

   Tärkeintä on kyllä että töissä viihtyy!!!

   Mukavia aurinkoisia päiviä myös teidän sakille!!!

   Poista
 2. Teillä on jo ihanan vihreää! Meilläkin vihertää vähän, mutta rankkasateet heti nurmikon kylvämisen jälkeen vie joistan kohdin siemiä, ja taitaa joutua uudelleen paikkailemaan, puuh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä sattu hyvät viikot kylvön kanssa, yks rajumpi sade ja aateltiin kans nurmikon rehottavan ojassa, mutta hyvin se näköjään sit kuitenki lähti! Tänään leikattiin nurmikko, joka olikin kasvanut reilusti 20 cm!!!

   Poista