perjantai 22. kesäkuuta 2012

Keskikesän juhlaa

  
Juhannustorilta haettu mansikat, kukat ja iloinen mieli. 
Grillausta, aurinkoa ja poreilua omalla terassilla siitä on hyvä juhannus tehty. Mökkijuhannus ei houkuttanut tänä vuonna, haluamme olla kotona ja olla vain.


                                         Ihanaa juhannusta teille kaikille!

                               

11 kommenttia:

 1. Hyvää juhannusta teille myös!

  VastaaPoista
 2. Vautsi vau, Tollanen on varmasti mukava vehje. Todellakin tyylikkäämpi kuin palju.Ja hyvät jussit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palju ja pieni allas oli myös vaihtoehtoja. Lopulta päädyttiin tähän ja ollaan kyllä muutaman päivän tuntien poreilujen jälkeen oltu eri tyytyväisiä! Tuolla istuu vaikka kuinka kauan toisin kun esim. kylmävetsessä uima-altaassa. Vesi on sellasta 30 asteista :-)

   Poista
 3. Wau! Varmasti hyvä ostos! :))

  Ihanaa juhannusta teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tällä parin päivän kokemuksella ollaan eri tyytyväisiä!! Pikkulikat pyytää koko ajan uimaan ;-) Vesi on valmiiksi ja pidetään se lämpimänä niin mikäs siellä lilluessa. Ainoa että täällä sataa nyt ja ilmakin on kylmä, onneksi eilen oli hellettä. Nurmikko ja kasvit sentään tykkää ;-))

   Poista
 4. Ihanan näköistä!!! En yhtään ihmettele, vaikka halusitte jäädä kotia juhannuksen viettoon :)

  ~Onnenhippuja~

  VastaaPoista
 5. Tuo terassi on kyllä ihana! Ja tuo allas - sellaisen vois ottaa omallekin terassille :) Kerro vähän kokemuksia siitä, kun ennätät. Merkkiä, käyttökokemuksia, mistä sen hankitte. Onko teillä siihen joku suoja, ettei lapset pääse sinne ilman aikuisia? Voiko se olla tuossa kesät talvet? Pitääkö se tyhjentää talveksi vai voiko sitä käyttää myös talvella?
  Hirveästi kysymyksiä, mutta oon haaveillut uima-altaasta kauan ja tuollaiseen voisin saada miehen ylipuhuttua :D

  VastaaPoista
 6. Ollaan kyllä nautittu terassin suomasta lisätilasta täysin siemauksin! Ollaan enemmän terassi- kun pihaihmisiä. Piha on kiva olla olemassa, mutta meistä sitä on kiva ihailla terdeltä käsin, siksi siitä tehtiin niin iso, että varmasti mahtuu oleilemaan!
  Poreisiin.fi on paikka josta amme tilattiin, kotiin tuotuna, on iso ja painava joten ihan yksin sitä ei ees siirrellä.. Tämä amme on 5:lle ja vesi on jatkuvasti lämmintä (nyt säädetty 30 astetta) lämmittimen avulla. Vettä vaihdetaan harvemmin kemikaalien ansiosta ja päällä on hyvä kansisuoja lapsia ajatellen (ötököitä ajatellen myös) Amme voi olla tässä paikalla upotettuna terassiin kesät talvet, lämmitys oltava vaan päällä ettei putkistot jäädy, voikin olla huikea kokemus poreilemassa parinkymmenen asteen pakkasessa..
  Minä kanssa aina olen haaveillut uima-altaasta, meillä olikin joskus sellanen sininen kammotus ja nykyiseen pihaan ajattelin jotain upotettavaa mallia, mutta..
  Mies ei lämmennyt mun ajatukselle ja piti päänsä tän poreammeen suhteen ja näin meidän kesken on pakko myöntää, että hyvä niin!!!
  Uima-altaassa olisi vesi nytkin noin 12 asteista eikä sinne saisi lapsia millään.. Enkä itsekkään nauti kylmästä.. Uima-altaan pitäis olla iso, että siitä saisi aikuinen jotain iloa joten tässä pporealtaassa yhdistyy kaikki; vilvoittelu helteessä, ihana istua porkylvyssä ja ennen kaikkea lämpimässä vedessä!
  Lapset tykkää pulikoida, sen verran syvääkin on noille pienimmille, että on oltava kellukkeet päällä jos ei itse ole altaassa samaan aikaan. Loma lakaa ihan just ja tarvittais vain aurinkoa niin me nautittais kunnon terassiloma! ;-)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksista :) Täytyypä alkaa suunnitella ja puhua miestä ympäri ;)

   Poista
 7. Ihana ulkoporeamme! Kuinka paljon sille tuli hintaa? Tuommoisen hankinta edessä ensi kesänä :)
  Kaunis koti teillä :)

  VastaaPoista