tiistai 26. heinäkuuta 2011

Saletisti natsaa

Let´s go lomakohde Mallorca on nyt nähty, tai oikeammin sen yksi kalastajakylä Cala Bona, kaunista ja erittäin rauhallista, lapsiperheiden suosiossa jollaiseksi mekin lukeudutaan ja erittäin mukavaa oli!Hotellialuetta


Uima-altaita ja aktiviteetteja oli moneen lähtöön ja itse ihastuin vesi-Zumbaan,
 sellainen on onneksi syksyllä tulossa meidänkin uimahalliin!


Välimeri Espanjanjalaisilla mausteillaNäillä poljettiin Cala Milloriin monena päivänä, tosi kivat perhepyörät ja ostaisin heti jos sais täältäkinLaavaa ja silkkisiä hiekkarantoja, ihanaa


                    Tytöt lähdössä minidiskoon..
    Lomailu on ihanaa kohta se vaan on ohikin, mutta syksy tuo mukavia asioita tullessaan, tontilla alkaa kaivuutyöt ja rakennuksen perustukset, odottelemme talotoimittajalta lopullisia lupakuvia, perustoimitukseen on luvassa joitakin muutoksia ja pohjapiirustustakin laitan pian nähtäville.
  Mallorcalla juttelimme miehen kanssa iltaisin lasten mentyä nukkumaan hotellihuoneemme parvekkeella Sangriaa siemaillen tulevasta kodista ja totesimme ettei meistä kumpikaan oikein vielä usko, että ihan pian olemme rakentajia, hih! Ensi viikolla tehdään vihdoin tonttikaupatkin, jolloin tontista tuleevihdoin virallisestikin meidän.


   Ihanaa iltaa teille kaikille, minä pyörähdän huomenna uudelle vuosikymmenelle, mutta ikähän on vain pelkkiä numeroita, eiks juu!!!2 kommenttia:

  1. Oikein paljon onnea! Sekä syntymäpäivästä, että uuden rakennusprojektin alusta :)

    VastaaPoista