lauantai 30. heinäkuuta 2011

Juhlahumua

    Meillä palaillaan arkeen ja päivitystäkin blogiin alkaa taas tulemaan, varsinkin raksa- aiheisia postauksia. 
  Olenkin miettinyt pitiskö tehdä oma raksablogi vai jatkanko täällä; aika ei kuitenkaan molempiin riitä, no aika näyttää.


  Teemme ensi viikolla virallisesti tonttikaupat ja sitten alkaa se rakentaminenkin, itse sitä ei osaa vielä oikein edes kuvitella.


  Synttäreitäkin vietin tässä muutama päivä sitten, kuten jo mainitsinkin niin ympäripyöreitä vuosia, onneksi ihminen voi olla just sen ikäinen kun haluaa, minä en ainakaan ole paljoa yli 25 henkisellä iällä mitattuna..


  Mieheni ihana hemmotteli minua kaupunki shoppailupäivällä kera raikkaan lounaan; kylmäsavulohi-ravunpyrstö salaattia ja lasi valkoviiniä.. Sitten suunnattiinkin ostoksille liikkeeseen missä ovetkin avataan puolestasi.. Voisin täyttää useamminkin vuosia :-)
Vähän luxusta 
    Sain myös yllätysjuhlat sekä
vanhemmiltani ja sisaruksiltani perheineen  ihanat ajatuksella mietityt riipukset, joihin oli kaiverrettu kaikkien lasteni nimet, etupuolella Valtteri, Oskari, Eerika, Verneri, Jemina, Milena ja takapuolella enkelipoikani Samuli. 
  Sekä toisessa päiväys 27.7.2011. Aivan Ihana Lahja.


Juhlapäivä oli helteinen ja suuntasimmekin virallisemman osuuden jälkeen läheiselle uimarannalle.


Elämä on yhtä juhlaa! Vielä yksi mieleinen lahja ja kotikuvia luvassa seuraavassa postauksessa, pysykäähän kuulolla..
Iloa ja valoa elämääsi, muistakaa nauttia jokaisesta hetkestä!

2 kommenttia:

  1. Voi, onnea sinullekin tasavuosista! Mehän olemme melkein "samikset", itsekin täytin nuo maagiset vuosiluvut ihan muutama päivä sitten! Hauskaa!

    -junika-

    VastaaPoista
  2. Onnea vaan sitten junika sinullekin!

    VastaaPoista