torstai 30. joulukuuta 2010

Uusi vuosi, uudet kujeet :-)

Matkakuume äityi sitten siihen pisteeseen, että oli ihan pakko varata matka kesäksi. Viime vuosina me ollaan pruukattu poiketa Kanarialla  tammikuun tienoilla ja Kreikka tai Bulgaria sitten kesällä, mutta nyt työpaikan vaihdoksen myötä en pidä kuin muutaman päivän lomaa joten ei auta kun odotella kesää ja kesälomaa :-)

    Matkakohteeksi olin ensisijaisesti ajatellut Ameriikkoja, Miami, New York tai jotain, sillä olen päättänyt että lähestyessäni tänä tulevana vuonna sitä huikeaa neljänkympin rajapyykkiä ja vielä vinhaa vauhtia, täytyy minun päästä johonkin haaveilemaani paikkaan edes kerran elämässäni. Mies vastusti edellä mainittuja tietäen minut väsymättömäksi super-shoppailijaksi, joka juoksisi kohteissa outletista toiseen ja muissa tavarataivaissa ja lopulta yhteistuumin päädyimme löhölomaan Thaimaan Phuketissa, kahden viikon matka on varattu ja tänäkin vuonna voin hyvällä omalla tunnolla vastata synttärikahveista, että matkoilla (tai juuri sieltä palaamassa):-) Edes kerran elämässä kaukomaille. Ja pääsen katsomaan Big Buddhaa, Orkidea- ja perhospuistoa, odotan näitä erittäin paljon, kolme erittäin tärkeää ja mieluisaa asiaa elämässäni perheen ja terveyden jäkeen :-)

Oih ja voih, tulis jo kesä ;-)


Kuvat lainattu Phuket matkaesittelyistä

5 kommenttia:

 1. Hyvänen aika, taidat olla oikein meikäläisen kaksoisolento! Osa-aikamyyjänähän minäkin tuolla lahja-sisustusliikkeessä olin ja nyt siis aloitan lasten psykiatrian parissa virkatyöaikoina. Ja me myös podetaan jatkuvaa matkakuumetta ja itseasiassa minäkin lähestyn 40-vuoden ikää (3 vuotta vielä armonaikaa) ja meillä säästö menossa amerikan matkaa (juhlan kunniaksi ja niitä pakoon) varten. Mutta sitä ennen ehtii vielä käydä monilla lomilla hieman lähempänä ja nyt keväällä mennäänkin ukon kanssa vaihteeksi kahdestaan Amsterdamiin. Laitanpa heti sinut suosikkeihini, jämerä seurata mitä muita yhtäläisyyksiä meistä löytyy :-)

  VastaaPoista
 2. No sinne lastenhoitoalalle minäkin siirryn, tosin päiväkodin puolelle, mutta juurikin löysin erityislasten ja nuorten ammattitutkinto-koulutuksen, jota voisin suorittaa työn ohella :-)

  VastaaPoista
 3. Oi ja voih kumpa pääsisin tuonne joskus, mutta ihanaa laitathan sitten lomamkuvia pääsee virtuaalimatkalle :=)

  Hyvää uutta vuotta koko perheelle!

  VastaaPoista
 4. voi mahtavaa!!! lucky you :)

  katos, sitä jaksaa paremmin ku on mitä odottaa ;)

  VastaaPoista
 5. Sehän tässä oli tarkoituskin, yleensä me ollaan jätetty matkavaraukset viime tippaan ja puolet odotuksesta menee "hukkaan". Nyt kun ollaan ajoissa niin on mitä odottaa, ajatelkaas muutama pimeä kuukausi enää ja tulee KEVÄT! Niin ihanaa!!!!

  VastaaPoista