maanantai 27. joulukuuta 2010

Elämää joulun jälkeen..

Kaikki touhotus ja hässäkkä, ohi on!
 Meillä olikin rauhallinen joulu, käytiin ruokailemassa lasten isovanhemmilla kahden nuorimman tyttäremme kanssa, vanhimmilla lapsillani oli vuorossa joulu isän luona. Lahjat olivat mieluisia ja osa vielä avaamattaakin, kun isoimmat lapset tulevat vuorostaan uuden vuoden viettoon meidän luokse.
 Minun paras lahjani oli toivomani Applen ipad, aivan kertakaikkisen ihana vempain, puolensa saa kyllä pitää, että saa sitä itsekin käyttää!
Meillä varma tulossa olevan kevään merkki on miehen autokuume, kuten kuvasta näkyykin.. Ja minun matkakuume, matkaesitteet on haettu ja kesälomasuunnitelmat ovat alkaneet ;-D

5 kommenttia:

 1. Ihana Gantin pusero vilahti kuvassa. Minä nimittäin sain kans harmaan gantin neuleen pukilta. ;)

  Tekisi niin mieli laittaa joulujutut pois, mutta koitan lasten takia malttaa mieleni. Kevät olisi niin kovasti jo mielessä.

  Onnellista, siunattua uutta vuotta sinne teille! <3

  VastaaPoista
 2. Juu meillä mies sai paidan, huomenna töihin ja suoraan alennusmyynteihin ;-)

  Mulla aiemmin ollut sama, että heti joulu pois melkein tapanina, vaan tänä vuonna ei yhtään.. Aiempina vuosina olin kotona, joten tavarat alkoikin kyllästyttämään nopeammin, tänä vuonna hyvä jos kotona ehdin kääntymään niin ei nyt ole joulun riisumisessakaan mikään kiirus :-)
  Kevään odotus on niin pitkä.. Mutta kyllä se onneksi taas pian koittaa!

  VastaaPoista
 3. Somat ovat tyttösten mekot! Minunkin miehellä autokuume, minulla keittiöremppakuume...minä aion nauttia kuusesta pitkään ja hartaasti tänä vuonna!

  VastaaPoista
 4. mulla sama ku sulla; eka kertaa ei niin kiirettä saada joulua pois kodista :))

  VastaaPoista
 5. S: Mä oon itsekin siitä ihan ihmeissäni, luultavasti en ole vaan saanut joulutavara ähkyä tai sitten olen tullut vanhaksi, kun lasten saama tavaramääräkään ei juurikaan ahdista :-)

  VastaaPoista