perjantai 8. toukokuuta 2009

Piupiupiu!

Kyllä taas kiireitä tuntuu olevan, pihan laittoa, puiden ja pensaiden istutusta. Herneet ja muut kasvimaalle pitäisi kylvää. Aurinko meitä hellii ja kesän tuntua ilmassa josta päästäänkin tyhjinä lojuviin kukkapurkkeihin ja laatikoihin, muutamia orvokeita ja runkoruusuja on hankittuna paljon pitäisi vielä hankkia ja ja... Lista on loputon ;-) Etupihalle hankin kahvittelukaluston aamupäiviä ajatellen, silloin paistaa aurinko etupihalle. Terassille paistaa sitten iltapäivästä ihan auringonlaskuun asti. Kuvaakin luvassa, kunhan ehdin ;-)

Kissat on tässä taloudessa tuplaantuneet ;-)
Ihania ovat Helga ja Hertta, niillä on seuraa toisistaan tekevät kaverukset kaiken yhdessä. Ihania kertakaikkiaan. Olen aina luullut olevani täysin koiraihminen ja asianlaita on vasta paljastunut, että taidankin olla täys kissaihminen. Nämä ovat erittäin sosiaalisia, tulevat kutsuttaessa, touhuilevat siellä missä me muutkin. Uteliaitakin ovat. Karva on lyhyttä kiharaista ja sitä on vähän, ei paljoa siis huushollissakaan ;-)








5 kommenttia:

 1. Ihana kuva tuo alimmainen <3

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Veikeännäköisiä kisuja! Mukavaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva nukkuvista kaveruksista se täytyy myöntää, vaikka koiraihminen olenkin, tosin ilman koiraa ainakin nyt. Poika on päättänyt että seuraavaksi meille tulee pupuja ja kaloja :-)

  VastaaPoista
 4. Ihanuuksia <3 kissa-postausta odotellessa...

  VastaaPoista