lauantai 3. tammikuuta 2009

Uusi vuosi, uudet kujeet

Ja niin on vuosi taas vaihtunut. Viime vuosi oli onnellinen, vauvaa kasvateltiin yksivuotiaaksi, palailin äitiyslomalta työelämään, kesälomailtiin koko perhe, remontoitiin kotia oman näköiseksemme ja saatiin paljon myös aikaiseksi, matkusteltiin ja kaikkea sopivassa suhteessa.
Mietin tavoitteita tälle vuodelle.. Terveyttä toivon perheelleni edelleenkin ja työtä. Remontti on edennyt viime vuoden aikana aimo askeleen ja uskomatonta mutta totta; meillä tehdään pian loppusilauksia!
Ensi keväänä jos pääsisi etupihan kimppuun.. Puita kaadetaan taas muutamia ja uutta pensasta ja puuta istutetaan.. Kesää odotellessa ;-)
Ja yksi haaveeni on myös toteutumaisillaan, siitä kerron myöhemmin lisää ;-)


7 kommenttia:

 1. Uusi vuosi, uudet kujeet. Mulla uudet tuulet puhaltaa, työkuviot muuttuu ja hyvä niin. Isoja iloja ja suuria onnistumisia myös Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Oi mikä suloinen pieni tyllerö kuvassa:) Minullakin menee nyt kuviot ihan uusiksi, ai että miten ihanaa... Jään odottamaan sinun uusia kujeita:) Ai niin, onnea uuteen vuoteen!

  VastaaPoista
 3. Ihana pikkuinen neiti kuvassa seistä kököttää..
  Hyvää sunnuntaita sinulle toivottaa Krisse

  VastaaPoista
 4. Ihanaa vuotta sinulle Sabuska:)
  Niin se menee, uusi vuosi ja uudet kujeet..Minullakin alkaa muutaman kuukauden päästä uusi työ ja innolla sitä jo odotan..Elämä on ihanaa kun uskaltaa tehdä valintoja ja rohkeitakin hyppyjä. Jään mielenkiinnolla odottamann sinun uusien tuulien kuulumisia;))

  Sunnuntaiterkuin Hanneloore

  VastaaPoista
 5. Ihana suklaanappisilmä sinulla...
  piti het tulla vastavierailulle ;0)
  Oikein hyvää uutta vuotta 2009 sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 6. Monen ihanan sisustusblogin kautta löysin tänne sinunkin ihanaan blogiisi. En itse pidä blogia mutta kiertelen mieluusti teidän nuorten idearikkaissa blogeissa.
  Hyvää alkanutta vuotta!
  Terv. Jatta

  VastaaPoista
 7. Sinulla kaunis koti, erityismaininnan annan tuolle joulupäivän olkkarikuvalle! Ja ihana tytön tyllerö on päässyt etulehdelle!

  VastaaPoista