perjantai 23. tammikuuta 2009

Summasummarum

Viikonloppu, jes!
Äitiyslomalla kun ei ollut eroa päivällä, illalla, eikä edes viikonlopulla, niin nyt osaa taas nauttia kiireisen työviikon jälkeisistä vapaista, viikonlopusta.
Lisäksi meillä on talviloma, jes. Ihan jo tulevan talviloman tiedon takia "törsäsimme" joululoman remonttiin, nyt päästään pois kotoa aurinkoon, pois remontista, pois arjesta, pois tiskeistä ja pyykeistä.

Lomaa en ole odottanut, ennen kuin nyt muutaman päivän vasta ja nytkin pakotin itseni iloitsemaan kalliista matkasta, kaikesta huolimatta, en anna tilanteen pilata sitä, EN!
Silloin kun matka aurinkoon varattiin en tiennyt että olemme "riidoissa" puolen miehen suvun kanssa. Ja matkakohdekin on valittu samaan, kuin miehen lähiomaisetkin menevät ja joita emme ole tavanneet sitten muutaman viikon ennen joulua alkavan polemiikin jälkeen.
Viimeiset yöt ovatkin olleet painajaisia täynnä. Unessa minä selitän ja kerron miksi haluan vihdoin pitää heihin etäisyyttä ja lopettaa heidän paskan puhumisen (vaikka tiedän että se jatkuu, jatkuu ja vain tästä yltyy) yritän heille unessa kertoa, että tämä on ainoa keinoni jatkaa elämää eteenpäin ja yrittää unohtaa, minä en heidän pelisäännöillään osaa pelata, enkä edes halua enää. (Säännöt on heidän mielestään vain muita varten, itse saa fuskata minkä kerkiää)
Ja niissä unissakaan en saa heitä ymmärtämään.

Muutamia blogeja lukiessani tajusin miksi ihmiset piiloutuvat salasanojen taakse; ilkeämielisten ihmisten takia.
Itse en Blogistaniassa ole siihen vielä (kop, kop, kop) törmännyt ja toivottavasti en kooskaan törmääkään.
Tiedän että blogiani seuraa muutama tuttuni, joille en ole blogiani koskaan maininnut, enkä välttis haluaisi heidän tätä edes seuraavan, mutta he löysivät tänne "aivan itse".
En lukitse blogiani edelleenkään, vaikka toki mietin tarkoin mistä kirjoitan. Täytyyhän heillekin olla joku kanava mistä seurata edelleenkin meidän elämäämme ;-D

Mutta summasummarum, ihanaa ensi viikkoa teille blogi- ja muutkin YSTÄVÄT; minä, mieheni ja yhteiset tyttäremme nautimme etelässä lomasta ja auringosta!!!

6 kommenttia:

 1. Nauttikaa lomastanne, olette sen kyllä ansainneet.

  VastaaPoista
 2. Nauttikaa lomasta ihan omilla ehdoillanne.

  hyvää viikonloppua..

  Minä olen vastikään huomannut että Anonyymin kommentoijan on helppo harrastaa kaikenlaista , joskus ilkeääkin kommentointia. En tässä blogissani vaan toisessa.

  Ja usein ne negatiiviset kommentit kun muuttuvat anonyymin kirjoittamaksi.

  Mutta antaa kirjoittaa jos ei omalla nimellään uskalla esiintyä.

  VastaaPoista
 3. Voih! ihanaa että saatte lomailla!!!!
  itsellekin se loma kelpais, mutta ehkäpä sitten kun lapset aikuisia : )

  VastaaPoista
 4. Ihanaa lomaa teille kaikille! Voimia ja jaksamista:)
  -Marjut-

  VastaaPoista
 5. Ihan alkuun täytyy sanoa: Kiitos ihanasta blogistasi! Tämä on niin elämänmakuinen kaikkine vivahteineen, että tätä on ollut ilo seurata : )

  Oi, ihanalta kuulostaa, että teillä on loma nurkan takana - ehdottomasti nauttikaa ansaitusta lomastanne!!!

  VastaaPoista
 6. Voi nauttikaa täysin rinnoin lomasta!

  Itselläni on sellainen tapa että jos mulla ei ole mitään mukavaa sanottavaa niin pysyn hiljaa...tätä toitotan lapsillekin.En silti tarkoita etteikö mielipiteitään voi sanoa.Mutta asioita voi sanoa niin monella tavalla.
  Minusta arki on välillä niin kovaa että kaikki kaipaisi enemmän kannustusta!
  Ehkä ilahdutat meitä kalpeanaamoja upeilla lomakuvilla?!

  VastaaPoista