sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

Uusi viikko taas

Postauksesta taas vierähtänyt tovi jos toinenkin.. Helteistä johtuen oltu ihan pihalla koko viikko, istuttu syreenin varjossa tai auringon paisteessa, käyty kävelyillä, syöty ulkona.. Nukuttu ollaan sentään sisällä;-)
Onnikin meitä potkaisi; Vepu voitti 2minuuttia ostosaikaa paikallisessa Lidlissä! Vepun iästä (7v)ja käsikivusta johtuen tehtävään valittiin perheen pää, tässä tapauksessa Jani ;-) Kärryyn tarttui limun,lihan ja muiden ruokien lisäksi myös lapsille pari kassillista karkkia, jos voittajana olisi ollut toinen meistä aikuisista karkkia ei olisi valittu ihan niin paljoa ;-) Kivalta tuntui, kun ihmiset tulivat onnittelemaan, että meni voitto oikeaan osoitteeseen, meillä oli kaikki kuusi lasta mukana jännittämässä.


Epäonneakin viikonlopulle mahtui, Vepun käsi kipsattiin, törmäys tramppiksella :-( Toivotaan että saadaan se pois ennen kylpylälomaa, kolme viikkoa sanoi lääkäri ja reilu kolme viikkoa niin menemme Rauhalahteen Kuopioon, toivottavasti onni kääntyisi taasen hyväksi!
Lopuksi kesäkuvia pihaltamme, terassin maalaus seisoksii odotellessa pilvipoutaa... Nyt on niin kamala tuuli, ettei kyllä ihan heti tee mieli lähteä maalailemaan. Ja pohjatyötkin on tekemättä, joista onneksi mies on tarkka, minä olisin jo hutaissut mokoman terassin valmiiksi, tosin kaiken siitepölyn ja lian päälle, auringon kuumasti paistessa, että saisin kunnon rusketusraidat!

2 kommenttia:

  1. Onnea, oikeaan osoiteeseen tuntui tulevan. Neilikkasi näyttävät kauniilta auringon paisteessa.

    VastaaPoista
  2. Oikeaan osoitteeseen onni potkaisi!!!
    Kiva blogi sinulla. Taidan laittaa suosikkilistalleni, sillä täällä on asioita, joita haluaisin omassakin kodissani nähdä.

    VastaaPoista