sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Syksyn väri

meillä onkin yllättäen ORANSSI.
 Mummini on aina rakastanut kyseistä väriä ja nuorempana en voinut kuvitellakkaan, että minulle käy samoin : ) Tosin minun tapauksessahan ei ole kyse oranssista seinästä tai sohvasta, eeehei, ihan vaan kynttilästä ja sohvatyynystä : ))
  Olenkin kaukaa viisaasti pysytellyt kodissamme valkoisella linjalla höystettynä mustalla, niin on helppo uudistaa ilmettä sesonkien mukaan helpommin vaihdettavissa olevilla yksityiskohdilla kuten verhoilla, tyynyillä, matoilla jne.

   Talveksi olen miettinyt vaihtaa mattoa, monen muiden tapaan tykkään hirveästi siitä blogistien suosimasta  "blogimatosta" olen ainakin vuoden pystynyt pitämään sen vielä Ikeassa.. Nyt niitä siellä oli taas, enkä sortunut vieläkään!
 Tekis vaan kamalasti mieli sortua, koska tiedän että se sopisi meidänkin olohuoneeseen kuin nenä päähän! 
 Toisaalta jokin värikäs kuviomattokin kävisi, koska kaikki muu on valkoista niin sillä saisi vähän persoonallista ilmettäkin muuten niin pelkistetyn tylsähköön olohuoneeseemme. Kirppareiltakin voisi jotain hauskaa  löytyä tuohon takaseinään, tapettikaupassa emme ainakaan vielä päässeet miehen kanssa yhteisymmärykseen mitä seinään voisi tulla.













Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle, iloa ja valoa!







7 kommenttia:

  1. Hih, oranssi on minunkin syksyn väri. Myös kunnallisvaalien merkeissä (olen ehdokas ja oranssi on puolueeni väri). Ostin juuri oranssin laukunkin! Teille käy hurjan hyvin tuo oranssi sisustukseen. Mikä on muuten blogimatto? Jos se on IKEA:n Tårnby, voin kertoa, että se on pilannut parkettimme :( mutta toivottavasti se on jokin muu...mukavaa viikonalkua!

    VastaaPoista
  2. Minä olen myöskin hiplannut mm. oranssia huivia, laukkuakin..
    Blogimatto on se kaikkialla näkyvä musta-valkoinen raitamatto IKEA STOCKHOLM RAND.
    Parkettia en kyllä matolla halua pilata, kannattaa laittaa Ikealle reklamaatiota moisesta!

    VastaaPoista
  3. Hei, löysin blogiisi jonkun toisen blogin kautta ja jäin lukijaksesi. Teillä on samantyyliset sohvat kuin meillä, se lähinnä pisti silmään ja alkoi kiinnostamaan mitä muuta kivaa tästä blogista löytyy. :) Olen tainnut ennenkin piipahtaa, muistan tuon bannerkuvasi, mutta en näköjään ole aiemmin löytänyt takaisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit, Tervetuloa!
      Käyn vastavierailulla teilläkin :-)

      Poista
  4. Oranssi on niin <3 Sopii älyttömän hyvin varsinkin valkoisen, mutta myös mustan kanssa. Mäkin taidan pysytellä uudessa kodossa aika pelkistetyllä linjalla, on sitten helppo piristää ilmettä tekstiileillä tai muuten vaan muuttaa mieltään :) Kalkkimaalista innostuin jonkun sun blogitykkäyksen perusteella, onks sulla siitä kokemusta? Niin ja kerrohan, onko sattunut silmiin jotain hauskaa, kaunista tyynynpäällistä, jossa ois turkoosia ja/tai sinistä? Sais olla muitakin värejä tai sit tollanen vaalea pohja niin kuin tossa ihanassa tyynyssä, joka on teille muuttanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kalkkimaalista ei ole kokemusta, enkä näin äkkisiltään muista asiayhteyttäkään. Mutta Tikkurilan LUMI maalista on edellisen kodin osalta kokemusta paljonkin. Mattamaali ja aivan upean loistava valkoinen sävy.....Mutta ihan järjetön lapsiperheessä :-( Sitä maalia ei saa pyyhittyä, siis seiniä ja lähmäkäpälien jälkiä ei saa pyyhittyä. Noin puol vuotta oli kaunis, sitten kamala. Jotenkin tuli tosta kalkkimaalista mielenyhtymä että onko samantyyppinen matta-maali??
      Vai että sinistä, katsos Stockan verkkokaupasta ja toi meidän tyyny on Vallilan, olisko niillä? Sitten kivoja oli H&M:llä ja täällä Lojossa myynnissä Inside Stylessä Amy Butlerin kankaasta teetetyt tyynyt makkariin ja olkkariin turkoosista, aivan ihanat :-)

      Poista
    2. Kiitos vinkeistä! Kävinkin jo katsomassa Inside Stylen nettisivuilta tyynyjä, näytti upeilta. Samoin Stockka ja H&M katsastettu, enköhän mä jotain kivaa keksi :) Ehkä täytyy eka kumminkin odottaa vielä tapetti-/maalivalintaa. Mutta tuota kalkkimaalia tuskin tuleekaan, en ollut tullut ajatelleeksi, ettei tosiaan välttämättä paras pikkulapsiperheeseen.

      Poista