lauantai 29. syyskuuta 2012

Erilainen sisustuskauppa

Pakko vinkata teillekin ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde vaikka sateiselle syyspäivälle!  Tämä on yksi erikoisimmista kaupoista jossa olen koskaan käynyt. Kyseessä on Kasvihuoneilmiö, joka sijaitsee Nummi-Pusulassa vanhan 1-tien varrella uuden E18 Helsinki-Turku -moottoritien tuntumassa. Myynnissä on kaikkea mitä kuvitella saattaa ja vielä paljon enemmänkin!

Kännykällä räpsästyt kuvat puhukoon puolestaan, ei niinkään pelkistettyyn tai moderniin kotiin sopivia juttuja, mutta itse voisin nähdä vaikka värikkään tuolin meillä eteisessä katseenvangitsijana : )
Väriä, persoonallisia esineitä ja tunnelmaa sekä
ihanaa iltaa Sinulle!
B7712580F0E789F3077A52A02F638CCD.png

9 kommenttia:

 1. Onpa erikoinen!!!
  Tuolla olisi katsottavaa.
  Kiitos vinkista.Jos joskus sattuisi ohi ajamaan,olisi kiva pistaytya...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ihmeessä käydä! Moottoritieltä ei ole pitkä matka. Kasvihuoneilmiössä on myös kuvissakin näkyvä kahvio jossa ihania vasta paistettuja munkkirinkeleitä ja myytävänä myös kotiruokaa.

   Poista
 2. Hulvatonta! Tuo pinkki tuoli passais meille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HUlvatonta on kyllä oikea sana kuvaamaan kyseistä kauppaa! Joku noista värituoleista olisi kyllä ihana huutomerkki tänne meidänkin muuten niin tylsään ja valkoiseen kotiin :-)

   Poista
 3. Oijoi, ihana tuo kukkatilkkuväripilkkunojatuoli <3 Muistatko yhtään, mitä maksoi? Ois niiiin nätti meidän työhuoneessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi tioli on kyllä ihana! Mutten muosta kyllä yhtään sen hintaa, harmi!

   Poista
 4. Siis voi ihana mikä kauppa! Harmi (kukkaron onni) kun on niin kaukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tämä olisi lähellä, mutta hyvin vähän sieltä on kotiutettua mitään :-) Fiilis on ainutlaatuinen ja ihan retkikohteena käypä, munkkikahvit nam!

   Poista
 5. Olipa kiva nähdä kuvia tuolta sisältä! Monesti ollaan siitä ohi ajettu mutta aina sellaisella aikataululla että ei olla ehditty pysähtymään. Pitää budjetoida aika paremmin seuraavaa reissua varten ;)

  VastaaPoista