sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Välitilan lasitus vähän kesken..

Piti keromani teillekin meidän aavistuksen venyneestä välitilalsituksesta. 

 Meillä tämä talo valmistui vapuksi ja paria päivää ennen muuttoa Designtalo halusi pitää täällä talomalli-esittelyn. Raksaamisen alkuvaiheista asti oli selvää ettemme halua keittiön ja vessojen välitilaan kaakeleita tai muutakaan, vaan ihan kirkasta lasia. 
 Monessa firmassa oli pitkät toimitusajat ja hätähousuina jatkoimme etsimistä. 
 Karkkilasta lasiliike Lasi-Saarinen lupasi hoitaa homman. Viime hetkillä saatiin lasit osittain paikoilleen.

  Talonäytössä oli puupöngät paikoillaan alakerran vessassa tukemassa kiinnitystä. Yläkerran vessassa lasit jäivät saumaamatta ja koska taloudessamme asuu pieniä lapsia, lasit teipattiin seinään väliaikaisesti. Keittiön välitilalasi tehtiin valmiiksi. Työn piti valmistua, kun työmies palaa vappureissulta Virosta.

 Odotamme yhä ja nyt on syyskuu... Tainnut reissu vähän venähtää?
 Mikäs tässä odotellessa, mutta kun alakerran vessan vältilalasi oli haljennut sen ensimmäisen yön aikana asennuksesta, kun pönkälaudat oli asennettu liian tiukasti. Yläkerran vessa välitilalasit olisivat vieläkin teipillä seinässä, jollei mieheni olisi niitä saumannut itse kiinni. Me tilasimme lasit asennuksen kanssa.
  Keittiössä lähempi tarkastelu osoitti, että lasia kiinni pitävä lista on ollut jo asennettaessa naarmuja täynnä.

 Laskulla on Lasi-Saarinen meitä muistanut kyllä. Emme ole sitä maksaneet, koska työ on vielä pahasti kesken.
 Olemme olleet liikkeeseen yhteydessä puhelimitse ja s-postitse, kuulemma työ tullaan tekemään loppuun kun lasku on maksettu. Me taas maksamme laskun heti kun työ on tehty loppuun, niin kun sovittu oli. Meidän takiahan laskunmaksu ei ole viivästynyt, odotimme ensin viikkoja työmiestä asentamaan laseja ja nyt niistä viikoista on kulunut jo kuukausia!
  Ihan hirveästi en kyllä voi kyseistä firmaa suositella, välitilalasitusta sen sijaan voin, lasi on käytössä mielstäni helppo ja tyylikäs.Alakerran vessaYläkerran tilanne vappuna


Kauempaa näyttää ihan hyvältä
Lähempää tilanne onkin toinen..
Kuvassa halkeama ei näy hyvin, mutta on melkein ylhäältä alas

Ammattimiehen tekemäksi työnjäljessäkin on vähän huomautettavaa, mutta kunhan nyt tulisivat ensin tekemään työn loppuun niin katsotaan sitten niitä reklamaatioita.

Se olisi uusi viikko taas alkamassa, iltakoulua taas tiedossa eikä mulla ole vielä sitä isompaa laukkuakaan, OMG!


 Mukavaa iltaa, Iloa ja valoa!


11 kommenttia:

 1. Taitaa olla lasifirmojen ammattitauti tuo että toimitukset ja asennukset vähän venähtää. Samanlainen on sitten Lasi- Turunen.
  Toiseen naapuriin odottelivat puolivuotta ja asensivat väärän lasin keittiöön. Korjausta odottivat taas pitkään. Ja toiseen naapuriin odottavat vissiin vieläkin lähes puolen vuoden odotuksen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just juu.. Luulis että haluaisivat näinä aikoina nuo lasifirmatkin rahansa pois.
   Ihme touhua monella raksa-alalla kyllä on, ei kävis meidän töissä että unohdettaisiin asiakkaat :-)

   Poista
  2. No juu ei kävis meidän töissä ;) Ja välillä valitetaan, vaikka kuinka tekis parhaansakin.

   Poista
  3. Ainiin, piti vielä kysymäni että onko tuo orkidea mistä? Siis oletan että on ikikukkiva..? :D En epäile sun hengissäpitotaitoja, mutta kun on vessassa :) Kävin tänään stockalla ja siellä oli mutta aika suolanen oli hintakin, toisaalta se pysyy aina hengissäkin. Mulla kun tuppaa noi aidot aina kukkimaan innoissaan alkuun ja lopulta aina on sitten se varsi vaan jäljellä. Tässä kun olen antanut anteeksi taas kerran tälle talolle, niin aulaa laittelen.. ja sinne olis paikka orkidealle, mutta sen pitäis olla sitten vallan aidon näköinenkin. :)

   Poista
  4. Mä ostin noi isot tosi aidon näköset Orkideat muutama vuosi sitten Plantagenista ja ne on kyllä hienot! Hinta oli muistaakseni 20-30 € luokkaa. Nyt siellä näitä en ole nähnyt. Stockmann myy Sian tosi aitoja tekokukkia:-) Kalliita juu mutta kestää onneks vuosia. Nummelan Dekomissa myös upeita Sian kukkia!

   Poista
 2. tuolta löytyy välitiloja keittiöön http://www.dekoshop.fi/

  VastaaPoista
 3. Harmi juttu, mutta eipä yllätä omiin kokemuksiin pohjautuen. Todella huonoa JA töykeää palvelua kautta linjan. Laskujen kanssa sekoiltiin ihan urakalla. Kuluttajalle annettiin hinta, jonka päälle lisättiin ALV ja laskutuslisä vaikka kuluttajalle tulee aina kertoa palvelun lopullinen hinta. Lisäksi koitettiin laskuttaa tekemätöntä työtä. Olimme epätietoisuudessa milloin asentaja tulee ja työ venyi sovitusta. Olen todella pettynyt enkä voi suositella tätä kenellekään

  VastaaPoista
 4. Meille Lasi-Saarinen Karkkilasta lupasi tehdä lasit, otti mitat ja koska tarvitsimme lasit nopeasti niin ottivat myös osittaisen esimaksun, jonka maksoimme. Kun asennuksen aika tuli niin mitään ei kuulunut useista yhteydenotoistani huolimatta, lopulta sain tietää että ovat konkurssissa ja etumaksua ei saa takaisin. No omaa tyhmyyttä tietysti etumaksu maksettiin, mutta heillä täytyi olla jo silloin tilausvaiheessa tiedossa että firma menee konkkaan. Konkurssin jälkeen lunastivat laitteet ja varastot pilkkahintaan konkurssipesältä ja sama homma jatkuu..jopa samalla markkinointi nimellä. Ei voi kyllä tätä firmaa suositella kenellekään. Ottakaa lasinne jostain muualta vaikka odotusaika olisikin pidempi, muut sentään toimivat rehellisesti.

  VastaaPoista
 5. Yes, sama homma täällä. Lasi-Saarinen lupasi asentaa parvekelasit. Homma viivästyi ja viivästyi. Tarjous sisälsi alv:n mutta myöhemmin sanoivat, että hinta ei sisältänyt alv:tä ja yrittävät nyt laskuttaa korkeampaa hintaa. Täysi huijarifirma. Pysykää kaukana!

  VastaaPoista
 6. Jep jep. Lasi-Turunen on H-I-D-A-S. Ja muuten soittoa taikka muuta yhteyden ottoa ei sitten koskaan kuulu,vaikka kuinka lupailevat ilmoittaa,kun tilaus on noudettavissa.. Ihme touhua. Suosittelen vilpittömästi Keravalaista Pika-Lasia. Hyvä firma ja nimensä veroinen.

  VastaaPoista
 7. olen samaa mieltä yllä olevien komentejen kanssa.

  VastaaPoista