perjantai 7. syyskuuta 2012

Jotain uutta: Inspiration  Lokakuussa syntyy blogimaailmaan uusi jännittävä Inspiration-konsepti, johon blogini on kutsuttu mukaan!

Konsepti on vielä salaisuus, seuraavassa pientä esimakua mihin se keskittyy: 
 Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta.
 Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukasta blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta. 

  Blogissani on oikeassa laidassa TNS Gallupin toteuttama lukijatutkimus, jossa kartoitetaan blogin lukijoiden taustoja ja kiinnostuksen kohteita.

  Halutessasi voit osallistua tutkimuksen pop-up –kyselyyn, se vie vain muutamia minuutteja,  vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10  SuperLahjakorttia, joka käy tosi moneen liikkeeseen esim. Finlayson, VILA, KappAhl, Suomalainen kirjakauppa, Nelly, Vero Moda jne... 
Sisältö blogissa ei tule  muuttumaan; jatkossakin voitte lukea sisustamisesta ja elämästä meidän perheen malliin : ) Mainoksia saattaa ilmestyä blogin reunoille ja saatanpa saada kokeiltavaksi jotain tuotteitakin mutta lähden mukaan vain sellaisiin juttuihin joiden takana voin seisoa 100%:sti.


Ihanaa viikonloppua, meillä on ohjelmassa mm. syysmarkkinat, shoppailua Sellossa ja pienen pojan kastejuhla.


1 kommentti:

  1. Onnea :) Siellä nähdään lokakuussa :) PS. Ihania tunnelmakuvia tuossa ylemmässä postauksessa!

    VastaaPoista