sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Konsertti- ja hotelliviikonloppu

  Kiirusta pitänyt viime viime viikolla, pitkiä päiviä ja monta asiaa hoidettavana. Viikonlopun kruunasi ehdottomasti Vesa-Matti Loirin konsertti, jossa hän juhlisti 50-vuotista taiteilija uraansa. Konsertti oli upea, Hartwall areenan katsomo lähes täynnä ja tunnelma omaa luokkaansa. Kuva otettu ennen Loirin ja orkesterin saapumista lavalle. Saimme kuulla paljon tuttuja Loiri-klassikoita ja itselleni sykähdyttävin kappale oli Samuli Edelmanin, Juha Tapion ja Vesa-Matti Loirin esittämä Tuomittuna kulkemaan.





  Olimme saaneet ripoteltua lapset maailmalle ja käytimme tilaisuuden hyväksi ja jäimme yöksi Helsinkiin  Radisson Blu Plaza hotelliin. Pientä luxusta arjen ja kiireen vastapainoksi     
nukkua pitkään muhkeassa vuoteessa ja syödä runsas aamupala ystävä pariskunnan kanssa.

  Tykkään hotellien sisustuksista, eikä tämäkään ollut poikkeus. Suomalaista designia mm. Tuplakuplaa, Iittalaa ja Marimekkoa oli sisustuksessa käytetty paljon. Rakennus on vanha 1917 rakennettu, mutta varsinkin katutason sisääntulo, ravintola ja baari olivat mielestäni erilaisuudessaan mielenkiintoiset.



Hotellihuonetta


Ravintola





Baari


Hienot lasimaalaukset






Hotellin sijainti aivan Rautatientorin kupeessa oli loistava!

Ensi viikolla elämässäni on luvassa suuria tunteita, ei mitään vakaavaa onneksi, mutta minun elämääni pienesti mullistavaa kuitenkin. Pysyhän kuulolla!

Iloa ja valoa!








2 kommenttia:

  1. Loiri <3 Tuo oli sellainen tapahtuma, missä olisi kyllä halunnut olla mukana! JA kaikki muukin näyttää ihanalta :)

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä ihana konsertti ja koko viikonloppu myös <3

    VastaaPoista