keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Takka valmis ja vähän rutinaakin

  Maanantaina haimme loput tilaustapetit ja ne on nyt kaikki talolla, viikkoon siellä ei nyt ainakaan lattioille tapahdu mitään, koska odotamme lattian kuivumista. Tapetit saadaan varmaan seinille. 
Takka on valmis, piippu vaan ei ole vielä katolle asti, muutoin oltais varmaan jo sitä koelämmittämässä :)
Uuniseppien toiminnasta voimmekin antaa pelkkää kiitosta, ovat tehneet hyvää ja laadukasta työtä!


  Olohuoneen parioven oviaukko on korjattu, mutta viereinen keittiönoviaukko on edelleen eritasossa kun kaikki muut ovet,soitto Desingtalolle oli jälleen turha koska se kuulemma jääkin sellaiseksi :(  Olen nähnyt kuvan firmalta, joka rakentaa Designtaloja saman talomallin ja kaikki aukot saman kokoisina. 
 Ei isoa asia, mutta alkaa tuntua ihan pelkältä keljuilulta Designtalon puolelta, että jos neljästä oviaukosta on kaksi 20cm korkeampaa oviaukkoa vierekkäin, ja toinen niistä vaan madalletaan muiden vastapäisten oviaukkojen tasolle, niin eikö samalla olisi voinut madaltaa sitä viimeistäkin??? Nyt sitten seinä maalataan ja tapetoidaan ja joudumme oven madaltamaan omalla kustannuksella myöhemmin. Eikö tämän mokailun jälkeen olisi kannattanut kuunnella asiakkaan melko mitätöntä toivetta??? Olisin voinut postata siitä ensimmäisestä positiivisesta asiasta raksalla, mutta ei niille käynyt.


  Me ollaan niin paljon jouduttu tekemään reklamaatioita Designtalolle, että liekö tarkoitusta vai sattumaa, kun tänään mies näki meidän tontilla lumessa talomme nurkalla ihan oikeat virtsat, epäilin ensin että tokkopa kukaan rakentajista olis siinä tarpeillaan käynyt, vaan joku koira vaikka? Siihen mies totesi, että jos sillä koiralla on kengät niin sitten joo..


Iloa ja valoa päivääsi!

 

                  


8 kommenttia:

 1. No voi surkeus noiden teidän oviaukkojen kanssa.
  Mutta takka näyttää kuitenkin hyvältä!!

  VastaaPoista
 2. Moikka!

  Meidän tontin laidoilla ja siis melkein talossa kiinni on niitä keltaisia kaivantoja lumessa ihan rivissä. Kuvottavaa, kun ei voi mennä edes kauemmas talosta. Onneksi on talvi, ettei se siihen jää auringossa haisemaan, mutta eipä ne kivalta näytäkkään. On se miesten typeryyttä, että kun on niin helppoa ruikkia niin sitten sen voi tehdä mihin vaan. Hieman miettiä saisivat! Tupakoivatkin talon sisällä...

  Hienolta teillä näyttää...upea takka. Muutenkin olette ihanan pitkällä. Meillä tänään vasta lattiavalu. Mutta kyllä se kesä ja oma talo tulee pikkuhiljaa... :)

  Oikein paljon onnea loppurutistuksiin ja hyvää talven jatkoa.

  Asta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneks ei sitten olla ainoita joilla tilukset on " merkattu" :-)

   Poista
 3. Tuntuu hyvin hankalalta tuo rakennuttaminen.
  Minä en valitsisi ikinä talofirmaa mikä käyttää ulkomaisia työntekijöitä.
  Tsemppiä loppuvaiheisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän tämä on ollutkin aika vaikeeta:-( Designtalo on olevinaan kovin kotimainen eikä ulkolaisista tekijöistä pidetä suurempia meteleitä, kotimaisia tekijöitä ja tyytyväisiä Designtalon rakennuttajia löytyy keskisuomesta ainakin kuulemani mukaan. Mutta mäitä asioitahan ostaja ei pysty päättämään eikä vaikuttamaan:-((

   Poista
 4. Voi hyvä luoja mitä toimintaa..

  Yrittäkää jaksaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta Padmerine :-(( Kyllä innostus uudesta kodista on vähän hakusess tällä hetkellä :-( Varsinkin tämän päivän tapahtumat meinaa viedä lopunkin luottamuksen koko Designtalon rakennuttamisesta, oottakaas vaan kun postaan siitä!!!!!!

   Poista
 5. Hei!

  Meillä laatoittaja poltti sisällä tupakkaa (vaikka tapetit jo seinissä) ja jätti lisäksi pois lähtiessään mm. ainakin majoneesisalaattirasian roskapussissa talon lattialle... talossa lämmintä lähemmäs kolmekymmentä... haju oli kuvottava! Onneksi tämä ulkomaalainen laatoittaja meni vaihtoon (tosin muista syistä)

  VastaaPoista