perjantai 24. helmikuuta 2012

Ei mitään uutta

Ihanaa kun on tullut paljon uusia lukijoita, olen saanut ainakin raksaaja ihmiset ja sellaisesta haaveilevat kiinnostumaan blogistani ja varsinkin kommentoimaan, ilman vuoropuhelua bloggaaminen on tosi turhauttavaa, joten kiitos kommenteistanne ja kannustuksista!!!


Raksalla ei ole työmaapalaveria lukuunottamatta tapahtunut mitään. Kolmeen viikkoon ei niin mitään! 
Raksalle on tullut kiuastoimitus ja ulkovalaisimien toimitus.
Ensi viikolla aloittaa uusi työmaapäälikkö ja ilmeisesti raksalla myös kylppärin purku ja rakennustyöt. Kiire ei kuulemma tule, no hyvä niin sillä meidän 6-8 henkinen suurperheemme on asunnoton alkaen viikosta 19. Ja talon luovutus Designtalon mukaan viikolla 18.


Tässä oman talon edistymistä ja uusia kuvia odotellessa on ollut aikaa perehtyä Designtalo blogeihin ja erittäin huolestuttavalla mallilla on muutamalla muullakin Designtalon rakennuttaminen vai mitä sanotte Meidän Hailuoto 153 blogin laatoituksista??
Minä en voi käsittää kuinka joku voi kutsua itseään laatoittajaksi tehtyään kuvatunlaista jälkeä. Ja meillä on vielä laatoitukset edessä, AAAAAPUAAA!!!!


Tai sitten tämä uusi blogituttavuus E on kommentoinut blogissani mm. omituisista hajuista uudessa Designtalossaan ja omassa blogissaan:
once upon a time  kertoo heidänkin kattavasta ja monipuolisesta reklamoinnista :( 


Eipä ole tullut mieleenikään, että vielä uudessa kodissa asuessani saisin reklamoida useasti rakentajalle vioista ja mahdollisista rakennusvirheistä, päästellä raksamiehiä kotiini ja arkeeni.


Kotiuduin juuri teatterireissusta työporukan kanssa. Viikonloppuna kivaa ohjelmaa ja ensi viikon raksapalaveria uuden työpäälikön kanssa odotellessa.


                      Iloa ja valoa!3 kommenttia:

 1. Kaiken huippu oli, kun laatoittaja oli työmaapäälliköllemme sanonut kuinka häntä ottaa pannuun! Kysyinkin miehen kanssa että mikäs miestä ottaa aivoon, ja vastaus oli "kun tuli niin sössittyä". Ei aaargs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä laatoitustyöt pian edessä ja porukka on samasta tiimistä kun tapettipojat joihin oltiin tosi tyytyväisiä, toivomme parasta.. Lopputulosta meinaan

   Poista
  2. Meillä laatoitustyöt pian edessä ja porukka on samasta tiimistä kun tapettipojat joihin oltiin tosi tyytyväisiä, toivomme parasta.. Lopputulosta meinaan

   Poista