lauantai 11. helmikuuta 2012

Tyytyväinen tapetteihinNyt on niin että meillä ei ole vähään aikaan ollut muuta postattavaa, kun valitettavaa ja reklamoitavaa Design-Talomme rakennuttamisesta (katso edelliset postaukset..).
 Täytyy korjata käsitystä vähän, sillä meillä maalanneet ja tapetoineet virolaiset pojat ovat tehneet erittäin hyvää työtä!
Tyytyväinen palaute on annettu pojille itselleen ja heidän esimiehelleen. 
Eli osataan me olla tyytyväisiä ja kiitollisiakin työn laadusta silloin kun siihen aihetta on!!! 
 Uuniseppien työnjälki oli myös erittäin hyvää ja tästäkin annettiin kiitosta asianomaisille.
Odotamme Design-Talon vastausta eilen mainitsemiini ongelmiin ja on jännä nähdä mitkä ovat tällä kertaa heidän kootut selityksensä ja pääseekö heidän työnjohtaja taas kerran, kuin koira veräjästä.. 


Tapettivalintoihimme olemme olleet tyytyväisiä, ainoastaan makuuhuoneen tapetin valinta oli vähän hätäinen ja valitsisin nyt toisin. Designtalollahan perus-tapetteja kuuluu avaimet käteen hintaan, pienellä lisähinnalla sai aavistuksen laadukkaampaa tapettia näitä valittiin muutamaan huoneeseen ja loput tilattiin sitten itse. Tänään esittelen 


ALAKERRAN TAPETIT:Vessan ovelta, tapetissa on myös hopeeta, joka ei tässä kännykällä otetussa kuvassa oikein näy, tämä tapetti olis ollut kiva myös makkarisa..


Makuuhuoneen tapettivalinta oli vähän hätäinen, musta/hopea. Jos "uskaltaisin" niin katuisin sitä jo ääneen, mutta älkää vaan kertoko sitä mun miehelle : ) Designtalo toimitukseen kuului perustapetteja hintaan, joitain malleja lisähinnalla, tämä sellainen..


Olohuoneeseen ja keittiöön ei tule tapetteja, mutta olohuoneen toiselle puolelle eteiseen tuli tällänen helmiäispohjainen retro : )


Kuvattu kodinhoitohuoneeseen päinEteisestä olohuoneeseen päin
Näihin kuviin ja tunnelmiin!
9 kommenttia:

 1. Ihania tapetteja! Hyvä se on tuo makkarinkin tapetti; siihen vain paljon valkoista tekstiilien ja kalusteiden muodossa niin on raikas:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu pakko tuohon kukkaismereen on nyt totutella, koska uusia tapetteja en vielä saa, kun ei ees oo muutettu vielä taloon :-) Ehkäs sitten muutaman kuukauden päästä.. Ja onneks toi on seinällä, joka on jalkopäässä sängystä eikä näy heti ovelle. Kaunis tapetti, mutta ehkä liian kukkainen tän hetken fiiliksiin :-/

   Poista
 2. Hyvältä näyttää ja oon Soilen kanssa samaa mieltä. Kun huoneeseen tulee kalusteet ja tekstiilit niin ilme on varmasti vieläkin parempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No valkoista kalustetta ja varmaan noi valkoset silkkiverhot sinne tulee, että eiköhän tää tästä...

   Poista
 3. Moi!

  Kivoja tapetteja! Meille kävi makkarin tapetin kanssa vähän sama juttu. Eli hätäisesti valitsin ja olin jo sitä repimässä irti ennen muuttoa, mutta kun huone oli kalustettu niin rakastuin tapettiin heti :).

  T. Uusi lukija Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin eiks se ensivaikutelma ole ratkasevin ja silloin kun tapetista on päätetty on vaikutelma ollut ilmeisen hyvä :))

   Poista
 4. Kivat valinnat :)
  Hmm tiedätkö minä olen saanut koko ajan nyt blogissa p askaa niskaan, kommenttia tulee perästä perään ja ihan tosiaan hirvittää miksi ? Haukutaan ja soditaan sekä koko ajan marmatetaan siitä miten olen asioita tuonut julki etten ole ollut tyytyväinen työnjälkeen jne. Onhan meillä onhan oikeus sanoa silloin kun on paha mieli? Enempää en voi siis puhua. Mutta haluan kysyä tuosta teidän ikkunan alla olevasta laudasta (alempi postaus) mistä huoneesta se on ? Onko tuossa saunan paneelit päällä siis onko se saunasta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauta on saunasta ja venäläiset oli raksannu piiloon viime viikolla sitten kylppärin seinän, purkuun menee. Meillä on huomenna ISO palaveri ja postaan sitten laajemmalti aiheesta.. Positiivista vaiko jotain muuta.. Jää nähtäväksi.

   Poista
 5. kivoja kuvia,ja tapetteja,meillä kaks vuotta sitten valmistunut talo....ja kaikkiin muihin tyytyväinen mutta miksi aina makkari menee poskelleen;) olen yhet tapetit repinyt irti ja nyt tarkoin mietin sinne tapettia;) tuo raita tapetti hauska ja muutkin, mistä se on tilattu tai kenen tapetteja?

  VastaaPoista