maanantai 2. kesäkuuta 2014

Hidasta elämää-korttien arvonta!

On kuulkaas ihan huippua ajella pyörällä tuolla vihreässä luonnossa, vaikka asumme ihan lähellä kaupunkia niin meillä on myös se järvi lähellä ja pelloille missä laiduntaa hevosia on matkaa muutama sata metri, ei hullumpaa.. 
  Pyöräily on paitsi ihanaa niin myös lihaskuntoni takia vähän  pakollistakin, sillä olen joutumassa/pääsemässä syksyllä isoon leikkaukseen missä operoidaan alkuun ainakin toinen lonkkanivel.      Vanha vaiva nuoruudesta jonka kanssa olen jotenkin pärjännyt, lonkkanivel on vain nyt tullut tiensä päähän parikymmentä vuotta myöhemmin. Leikkausta on jo mietitty kun olin nuori, ihan hyvä etten silloin kokenut sitä tarpeelliseksi sillä lääketiede on  mennyt hurjasti eteenpäin. Ihan luottavaisin mielin tässä odotellaan leikkuriin pääsyä, kun ei kävely oikein meinaa enää onnistua ilmankaan. 
Ainoa mikä harmittaa on se että suunnitelmani opiskelujen ja valmistumiseni suhteen ei nyt ihan toteutunutkaan, yksi tärkeä harjoittelu näyttöineen jäi nyt väliin terveyskeskuksen vuodeosastolla, koska en pystynyt sitä tekemään.
 Muuten on opiskelut ihan loppusuoralla ja teoriat suoritettu joten ihan pieni ponnistus sitten enää ja voin huokaista helpotuksesta; parin vuoden työn ohessa suoritetut lähihoitajan (osaamisala lapset ja nuoret) iltaopinnot ovat viimeinkin valmiit ja aikaa sekä energiaa tulee jäämään varmasti enemmän omille harrastuksillekin. 
Yhteistyössä  Katri Somerjoen  kanssa haluan esitellä teille ihanat hidasta elämää-voimakortit, joista olen itselleni saanut paljon tsemppiä arjen moninaisiin haasteisiin.
  Tutustuin Katri Somerjoen suunnittelemiin kortteihin työpaikkani järjestämässä koulutuksessa, jonka vetäjällä nämä olivat käytössä. Saimme koulutuksen alussa valita levitetystä pakasta kortin joka kuvasti sen hetkistä fiilistä. 
  Kuvat ovat mielestäni kauniita ja puhuttelevia itse valitsen kortin monesti kotonakin ja laitan sen näkyvälle paikalle itselleni muistutukseksi. Töissä välillä meinaa kiire viedä työntekijät mukanaan ja stressi alkaa hallita liikaa niin silloin  voi esim. vessan peilin reunaan laitettu kortti pysäyttää työkavereitakin. 
Kortteja saa tilata mm. Kuukorento verkkokaupasta.

Ja koska on kyse yhteistyöstä niin sain arvottavaksi tässä blogissa kaksi pakkaa HIdasta elämää- kortteja! Pakassa on 45 erilaista korttia.

Kommentoimalla tähän postaukseen jollain omalla keinolla selviytyä arjen isommista haasteista, osallistut pakkojen arvontaan! Arvonta suoritetaan 10.6.2014 ja postitan ne voittajille.

                        Onnea arvontaan!


15 kommenttia:

 1. Liikunta ja luonto auttavat minua selviytymään arjen isoista haasteista! Nimim. Irkku

  VastaaPoista
 2. Arkea pakoon, kesällä on mukava rentoutua mökkimaisemissa tutun mökillä edes yksi päivä vuodessa :).
  terveys1 (at) wippies.fi

  VastaaPoista
 3. Jaan ilot ja surut ystävien ja perheen kanssa. vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 4. Liikunta ja rento oleilu perheen parissa auttaa arjen haasteissa =).
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Lähden kahden karvaturrin kanssa lenkille metsään ja haistelen koirien kanssa luontoa......
  koirat kuono maassa ja minä nenä kohti taivasta. Voi sitä ihanuutta. janemar(@)luukku.com

  VastaaPoista
 6. Kyllä joskus arki vaatii kunnon murjotusta; hetken jolloin luvan kanssa on pahantuulinen. Yleensä tovi riittää, sitten alkaa itsekin ymmärtää miten tarpeetonta huolien raahaaminen mukana onkaan...

  VastaaPoista
 7. Kipitän puutarhan perälle ja istun kalliolle, oikaasen koivet ja vaan oon, katson peltolakeutta ja annan ajatusten tulla ja mennä... Piska

  VastaaPoista
 8. Arjen haasteista selviää kun muistaa pyytää apua ja vastavuoroisesti sitä itse myös läheisille antaa... Yhteistyöllä moni asia on helpompi.

  VastaaPoista
 9. Rento asenne elämään sekä liikunta auttaa arjen haasteissa. :)

  VastaaPoista
 10. Luonto, liikunta, lepo ... ja kunnon överit herkutteluhetket silloin tällöin, niillä mennään.

  VastaaPoista
 11. Minun ja mieheni yhteinen rentoutushetki keskellä kiireistä arkea on pihasaunassa saunominen. Silloin maailma pysähtyy. T. SariW

  VastaaPoista
 12. liikunta on tärkeintä :)
  emmi.saali a luukku.com

  VastaaPoista
 13. Kun säilyttää ystävät tarpeeksi läheisinä, on elämän ilot ja surut hyvä jakaa heidän kanssaan.
  pauleceb(at)gmail.com

  VastaaPoista
 14. Liikunta, lepo ja jooga, siinä hyvän elämän eväät. Ja tietty rakkasu <3
  marialuok(at)gmail.com

  VastaaPoista
 15. Vieläkö ehtii mukaan?? Ulkoilu ja luonnossa liikkuminen pitää ihmisen tasapainossa
  janttarainen(at)luukku.com

  VastaaPoista