lauantai 28. joulukuuta 2013

Joululomalla


Kyllä loma on vaan ihmisen parasta aikaa. Nyt viikon verran jo oltu ja tehty mitä on haluttu. Itse olen neulonut villasukkia ja saanut valmiiksikin asti, opin jopa kantapään teon ennen joulua, joka oli tavoite. Ihan parhautta.

 Joulupaketteja tuli mukavasti ja kaikki olivat omiinsa tyytyväisiä, kuulemma paras joulu, taas kerran. Paras joululahja on vielä tulossa, kun lähdemme perheen kanssa Gran Canarialle alkuvuodesta. 

  Alennusmyynneissä pyörähdin, olen vaan huomannut ettei alet juurikaan houkuta ja jätänkin ne suosiolla ihan minimiin. Ostan mielummin vaikka sitten täyteen rahaan sen vähän mitä tarvitsen (tai luulen tarvitsevani) kun ostaisin kaikenlaista hömppää ja kaapin täytettä vaan sillä syyllä, että kun halvalla saa.
Tytön huoneeseen lamppu, sohvatyyny, mukeja ja jotain kivaa kuitenkin löytyi.

Ja meidän perheeseen odotetaan vauvaa! Vuosien haave on toteutumassa, kun varasimme meille Devon rex kissanpennun, ennestäänhän meillä on kaksi Cornish rex tyttöä. Tämä pikkunen valkoinen eripari silmäinen jässikkä on nyt 8-viikkoa ja kotiin saadaan helmikuussa..Ihkua!

  Vuodenvaihde tuo mukanaan lisää kiirettä ja stressiä töiden puolesta ja kesään mennessä minun pitäisi valmistua lähihoitajaksi, joten sairaanhoitoa ja huolenpitoa sekä monenmoista näyttöä osaamisesta on vielä edessä, huh-huh. Mutta nyt nautitaan viimeiset vapaat vielä ennen kevätlukukauden rutistuksen alkamista.

Ihanaa iltaa iloa ja valoa!

3 kommenttia:

 1. Ihana, ihana, ihana pieni murunen <3

  VastaaPoista
 2. Mistä kissalasta pikkuinen on tulossa? Itsellä kolme devonia ja voin sanoa, että ihana rotu ja vie mennessään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poika tuli lauantaina Bravefellow kissalasta, meillä ennestään 2 Cornish rex tytsyä ja tämä rämäpää jäbäleisson Devon rex on kyllä jo muutaman päivän perusteella kaikkiruokainen oikea kauhukakara noiden meidän arvokkaiden leidien rinnalla ;-) Ja ihana :-)

   Poista