lauantai 18. toukokuuta 2013

Terassin uusi väri...

On näköjään terassikelit tulossa, ei kun terassille taas touhuamaan, eilen aloitettiin 110 neliön maalausurakka..
 Meidän terassit on auringossa ihan vaalenneet jo viime kesänä ja haimme eilen öljyt, eikä mitkä tahansa perinteiset vaan kokeillaan jotain ihan uutta... Aika jännitävältä näyttää nyt jo!
Väri haalenee auringossa jonkin verran, mutta näyttää meidän mielestä eri hyvältä. Kun nyt ei satais niin saataisiin valmista.

Talon maalausurakkaa myös mietitään, talon pohjamaali vähän nyt riitelee viimeistellyn terassin rinnalla.  Tarjouksia pyydetty ja homma alkanee tietysti mahdollisimman pian.                 Aurinkoista sunnuntaita myös sinulle!
                                                                    

5 kommenttia:

 1. Tulee varmasti tyylikäs! :) Minä valitsin edellisen talon kuistille ja sivuterassille myös tumman, taisi olla joku piki tai vastaava väri? Ei siis ihan musta kai mutta mustalta näytti. Ainut miinus oli että koirien tassun jäljet näkyivät jos olivat kävelleet pölyävällä hiekalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu pölyn kanssa tää on tietty haasteellinen ja meillähän toi terassi on joka päivä käytössä.. Nyt jo näkyy kengänpohjien jälkiä.. Mutta silläkin uhalla mennään, hankitaan kunnon terassiharjat ja vaikka kielletään kengillä kävely jos hermot menee.. ;-) Vitsi vitsi.. Mutta valmista on ja hieno tuli!!

   Poista
 2. Kiva nähdä lopputulos, tulee varmasti komea! Mäkin haaveilen tummasta terassista, mutta sen puhtaanapito mietityttää..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valmista on!!! Ja on kyllä tosi kivan näkönen!!!!
   Kaikki kengänjäjet kyllä näkyy :-( Mutta kuten yllä kirjotinkin, niin keinot pitää keksiä sillä tää on kyllä just eikä melkein niin meidän näkönen juttu ja sopii taloon, varsinkin sitten kun sekin on maalattu.

   Poista
 3. Varmasti tuli hieno! Mulla on sama homma edessä: olen totaalisen kyllästynyt tylsään ja tavalliseen terassilaudoitukseemme ja ostin tumman öljyn. (en mustaa, vaan tumman ruskean). Vielä en ole saanut sudittua.... ;) Haaveilen semmoisesta ruiskusta, jolla homma käy salamana. Vinkkasin jo miehelle, että tarttis taas uuden pärisevän vekottimen. Pärisevät toiveet yleensä toteutetaan varsin nopeasti. Wonder why... ;)

  VastaaPoista