lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kuppikakkuja
















Ikkunanpesu-säitä taitaa vihdoin olla luvassa ensi viikolla jos ilma lämpenee, jee. Tänään olin aamusta ahkera ja varasin kirppispaikan, ensimmäiset Ikeakassitkin on jo sinne viety.  

  Tänään leivoin nuorimman poikani synttäreiden kunniaksi sinisiä kuppikakkuja eli cupcakeja.
 Taikina on perusmuffinssi pohja, ruokosokerilla maustettuna, mutta voita tuli mielestäni aika paljon ja ensi kerralla etsinkin ohjeen, joka on vähemmän rasvainen.
   En tykkää yhtään voikreemistä, joten tein kuorrutuksen ihan hyla vispikermasta ja mascarponejuustosta, ripaus vaniljasokeria ja voin kertoa, että oli kuulkaas hyvää! 

  Meillä on tytön 7-vuotis synttärit huhtikuussa ja hän tilasikin kuppikakut perhosilla. Muffinssivuokia olisi myös voinut olla näköjään kaksi päällekkäin, kun kuvioista ei meinaa saada selvää..  Huomenna onkin sitten luvassa virvontaa, täällä pienet noidat ovat valinneet jo asut ja askarrelleet oksia, vaikka käyvätkin vain mummia ja vaaria virpomassa : )

                           Kivaa iltaa!

                                                                

9 kommenttia:

  1. Ihanan näköisiä cupcakeja. Pakko kysyä, että mistä olette hankkineet tuon ihanan lattiavalaisimen, joka teillä on olohuoneessa? Mielettömän kaunis ja meillekin tuollainen sopisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja oli kyllä hyvän makusiakin!
      Toi olohuoneen lattialamppu on tilattu toista vuotta sitten Valoshopista, katsoin niin näytti ettei siellä olisi sitä enää :-/

      Poista
  2. Ihania niistä tuli! :)
    Voikreemi ei ole minunkaan mieleen, ei sitten yhtään, joten laitan myös jotain muuta mielummin pursotuksiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu sain ton pursotuksen onnistumaan lopulta kokeilun kautta, isompi tylla niin johan onnistui. Tämä Mascarpone-kermavaahto oli aivan ihanan makuista, raikasta!
      Itse muffinsseista tuli aika rasvasia, enkä sillä ohjeella tee enää toiste, enemmän sellasia kakkumaisia haluaisin.. Mulla on se kuppikakut kirja postissa pitää hakea ja katsoa josko sieltäkin jotain ideaa saisi :-)

      Poista
  3. Oii, kun herkullisen näköisiä :)

    VastaaPoista
  4. herkullisen näköisiä, nam :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekis mieli jo tehdä lisää, onneks on juhlia muuten tulis itse syötyä ihan liikaa :-)

      Poista
  5. Onpa herkullisen näköisiä!! Tulee ihan vesi kielelle :)

    http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

    VastaaPoista