perjantai 14. syyskuuta 2012

Työpöytä

  Käykäähän vastaamassa eilisen postauksen  lukijatutkimukseen, vastanneiden kesken arvotaan Superlahjakortteja moniin liikkeisiin.

  Lisäksi minä arvon eilisen postaukseen kommentin jättäneiden kesken 

K-raudan 50  euron arvoisen lahjakortin!


Lahjakortilla voit ostaa  vaikka Methodin puhdistustuotteita, Vallilan tyynynpäällisen, tapettirullan, lampun... K-raudassa käytiin viime viikolla ja siellä oli kaikkea kivaa!
Linkki arvontojen sivulle:  Tästä arvontoihin .

Nyt on päästy opinnoissa ensimmäiseen tehtävään, psykologian tehtävä, jonka palautus on ensi viikolla. En ole vielä aloittanutkaan, viikonloppuna pitäisi se kirjoittaa sillä ensi viikolla on taas tuli persuksissa, niin kiirettä, että ihan meinaa ahdistaa : )
  Mutta tärkein asia puuttuu, meinaan työpöytä. Olohuoneessa tutkielmien kirjoittaminen on melkein turhaa, koska muu perhe pitää sen verran elämää ympärillä, ettei ajattelemisesta tule yhtään mitään.
  Minun on siis laitettava itselleni työnurkkaus. Ainoa paikka työpöydälle on meidän pienessä makuuhuoneessamme ja jotta sinne pieni pöytä mahtuu, on varmaan lipasto vaihdettava ja ja.. Lumipallo efekti. Työkaverini imitoi minun tehtävän tekemistä kuinka se etenee.. -JA tehtävän tekeminen viivästyy, kun ensin pitää hakea pöytä, sitten uusi kapea hylly ja matot eivät sovikkaan enää huoneeseen ja ja... Hyvin tuntee minut kyllä : )

Millainen pöytä sitten saisi olla?
Kapea, pieni ja huomaamaton. 


 Hobby hallista  tämä 

Lasinen tietokonepöytä 129,00 €

Tai sitten Ikeasta tämä VITTSJÖ 29,-Luultavasti päädyn ylempään Hobby hallin vaihtoehtoon, koska mies tyrmäsi alemman heti, hänen mielestään tämä Ikean työpöytä näyttää kukkapöydältä : )
 Sitten pääsenkin pian lipaston, mattojen ja..ja.. valintaan : )

Mukavaa viikonloppua, iloa ja valoa!

2 kommenttia:

  1. Ehdottomasti ylempi! Tällä kertaa sun mies on oikeassa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikea myöntää, mutta mies on kyllä oikeessa :-)

      Poista