lauantai 12. toukokuuta 2012

Kuopuksen huone

Lastenhuoneista tänään vuorossa meidän kuopuksen huone.
Jemina 6v. ja Milena 4v. ovat aiemmin olleet aina yhteisessä huoneessa ja raksa-ajan huone oli noin neljäsosa tyttöjen aiemmasta yhteisestä huoneesta. Vähän jännitimme omiin huoneisiin siirtymistä, olihan illat olleet pitkään todella levottomia, kikatusta ja riehumista ..
  Uudet omat huoneet ovat olleet menestys! Meillä on kaksi viikkoa menty helposti ja hiljaa nukkumaan, eikä unta ole tarvinnut juurikaan odotella, kuulemma uusissa huoneissa saa ihan parhaat unet!


Verhokiskot puuttuu vielä jokaisesta ikkunasta, siksi meillä ei vielä ole ensimmäisiäkään verhoja.. Nukkekodista toinen ovi lattialla, kukahan sen korjaisi..Nää on vaan niin söpöjä ja lapsen itsensä tekemätKaapin päällä on valopallot, jotka pitäisi virittää tunnelmaa tuomaan. Muilla tytöillä on jo käytössä piti tilata vielä yhdet pallot.
 Alla oleva Marimekon Karkulaiset kankaasta olisi tarkoitus tehdä taulu sängyn taustalle seinään. Kävin tänään kankaita katsomassa ja norsun väri oli luonnossa aavistuksen tummempi, siitä tulee kiva.
  Ostin olohuoneeseenkin kangasta josta tulee jotain kivaa kesäksi..


                                                              Ihanaa iltaa, iloa ja valoa!
9 kommenttia:

 1. Iloa ja valoa uusiin tyttöjen huoneisiinkin!

  VastaaPoista
 2. Ihanalta näyttää! Tykkään myös noista maatuskoista - niitä tulee meidän tyttöjen huoneisiin naulakkojen muodossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maatuskat ovat kivoja, mun sisko on kerännyt niitä tosi kauan ja aiemmin Maatuska jutut oli kiven alla, nyt niitä saakin jo vähän sieltä sun täältä :-)

   Poista
 3. Voi miten ihanan isolta ja valoisalta huone näyttää, ei ihme jos tuolla saa kunnon unet :)

  Mistäs noin ihania maatuskoja löytyy? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huone on kyllä yläkerran isoin, kun ajateltiin, että pienin tarvitsee leikkitilaa ja halutessaan isommat sisarukset voi leikkiä siellä myös.
   Maatuska on ostettu pari vuotta sitten Sellosta, siellä oli sellainen pieni liike, joka sitten lopetti viime jouluna :-(

   Poista
 4. eikä verhoja huoneet välttämättä tarviikaan!

  VastaaPoista